Седмичен ХОРОСКОП - 13.03 - 19.03

Astro преди 7 години

РАК 22.06 – 23.07

Напоследък сте затрупани от отговорности, а приключенията сякаш са останали на заден план. Тази седмица ще ви се отвори повече свободно време, в което можете да се поглезите и да помислите за себе си – грабнете този шанс! В крайна сметка, работата върви най-добре, когато сте свежи и отпочинали, нали?
Отношенията с партньора ви също са начин да избягате от рутината. Сега и двамата имате нужда да бъдете един с друг повече, тъй като усещате колко рядко ви остава време за това. На необвързаните пък една среща с приятели няма да се отрази зле.

В този период ще започнете да кроите планове, които може да не се осъществят същата седмица, но пък ще дадат своя плод след време.
В понеделник, вторник и сряда ще черпите вдъхновение от всичко около вас. Сантиментална снимка на любим град от запомняща се почивка или пък произведение на изкуството, на което се възхищавате – тези малки неща ще ви мотивират да предприемете определени действия, които ще ви донесат радост.

Към края на седмицата ще направите инвестиция в нещо, което определено си струва. Не, това в никакъв случай няма да бъде прахосничество или някакъв каприз, а нещо, което ще ви донесе удовлетворение. Бъдете горди и щастливи от избора си.
В четвъртък и петък около вас може да има негативна енергия – има хора, които завиждат на успехите и постиженията, които напоследък при вас са ежедневно явление. Не обръщайте внимание на злонамерените хорски погледи – те нямат представа колко усилено сте работили, за да сте на мястото, на което се намирате. Почивката ви тази седмица е съвсем заслужена.
Събота и неделя се фокусирайте върху малките неща. Вижте се с приятели, разхождайте се и дайте свобода на мисленето си. Проблеми у дома ще изискват творческо решение.

Хороскоп

Още от Astro