Следва

Модата е увереност с Fashion Days

#rockyourlook с Deichmann

Една от любимите ни обувки компании ни предизвиква да сме в крак с ритъма през пролетно-летния сезон....

All About Life преди 7 години

Една от любимите ни обувки компании ни предизвиква да сме в крак с ритъма през пролетно-летния сезон.

На стилно събитие Deichmann представи новите тенденции при обувките за сезон пролет/лято 2017, анонсира старта на своя онлайн магазин в средата на април, както и новината около Ели Голдинг и нейната първа собствена колекция обувки, създадена специално за Deichmann.

Рожденичката Теди Кацарова, която се изяви като водещ на събитието, и всички гости посрещнаха заедно сезона на обновлението и помечтаха за стила на любимия дамски аксесоар – обувките, през така чаканото лято.



Заедно с Теди ритъмът на събитието диктуваше и перкусионистът Кирил Петров, който илюстрира всеки моден тренд с различен характерен ритъм.



Модното лято 2017 със сигурност няма да бъде скучно! 80-те, неоновите цветове и блузите с надписи, тип плакати, изживяват своето голямо модно завръщане, широките колани, подчертаващи талията акцентират на женствеността, а спорните outdoor- детайли разчупват консервативния облик на гардероба. Освен това, актуални ще бъдат и цветята, райетата, карето „Виши“, блестящите пайети в ежедневната мода, както и панталоните с по-къси крачоли.

В цветово отношение ще доминират светлите цветове и металическите нюанси - те придават свежест и женственост. Дискретните неутрални цветове и естествени тоналности в съчетание с корк или лико също ще бъдат актуални.





А експертите на Decihmann ни подшушнаха, че водещите тенденции през топлите дни ще са точно ПЕТ: Летен заряд с еспадрили, Шик над глезена с летни боти и ботуши, Поглед от високо с любимите сандали и обувките на висок ток, Спортен дух със спортните модели и Стилен комфорт с любимия за дамите клиновиден ток.







More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.