Следва

Бонбонено бижу на LV

Внимание! H&M представя новата си марка

H&M групата е готова да пусне нова модна марка...

All fashion преди 7 години

H&M групата е готова да пусне нова модна марка.

Arket ще бъде осмият по ред лейбъл на шведския гигант, а откриването на първия магазин в Лондон е предвидено за края на лятото или началото на есента, след което ще последват 18 откривания в Европа, включително Брюксел, Копенхаген и Монако.

Arket ще предлагат дрехи за жени, мъже и деца, малко по-скъпи от тези на H&M и освен това в него ще има бистро-бар, посветен на новата скандинавска кухня. ДНК-то на марката ще е от една страна надвременно и отвъд тенденциите, и от друга страна съвременно, свежо и модерно.

"Днес вече имаме седем марки - коментира главният изпълнителен директор Карл-Джоан - H&M, COS, &Other Stories, Monki, Weekday, Cheap Monday, H&M Home и скоро ще дойде време за следващото ни вълнуващо начало - Arket.

"От както преди няколко години стартирахме този проект, проведохме много проучвания и това, което ни направи впечатление е, че много от клиентите ни търсят класически и качествени облекла, които в същото време са въздействащи и именно това успяхме да постигнем с Arket", казва пък Ларс Акселсон, изпълнителният директор на марката.



Какво всъщност означава Arket?
"Лист хартия на шведски - перфектният обект, за да се подчертаят, както скандинавските корени на марката в традиционния функционален издръжлив дизайн, така и чувството на оптимизъм и отвореност към многото възможности, които ние самите си позволихме още със създаването на тази марка", пояснява Улрика Бернхардтз.

More All fashion