Следва

Let's get inked! Или какво е да си татуираш изкуство в 41 кадъра

Една гореща сватбена седмица, в резюме

Миналата седмица се потопихме в сватбения дух и се постарахме да представим красивото, вдъхновяващото, интересното, полезното по темата...

Стил преди 8 години

Миналата седмица се потопихме в сватбения дух и се постарахме да представим красивото, вдъхновяващото, интересното, полезното по темата. А то не беше малко, затова днес правим равносметка:

Обърнахме подобаващо внимание на символа на сватбата – бялата рокля, но никак не се ограничихме до белия цвят. Понеже много обичаме да отдаваме почит на модата от миналото,  за момент се върнахме назад във времето и обобщихме най-вдъхновяващите рокли на всички времена. А за всички, за които са интересни сватбените рокли тук и сега, анализирахме актуалните тенденции при тази така специална дреха и избрахме нашите фаворити

И още за Нейно Величество Булката: в цели три части поговорихме за прическата, грима и маникюра, които ни вдъхновяват за заветния ден. Красотата обаче започва отвътре, затова и подбрахме една експресна и здравословна диета за бъдещи булки, и не само булки. Позволихме си да дадем съвет по стил на други особено специални дами, които понасят на гърба си голяма част от сватбеното тържество – шаферките.

Цялостно сватбено вдъхновение за всякакви моменти – от предложението, през тортата, до предсватбената стая на булката, почерпихме и от блоговете в рубриката ни, в която се стараем да изваждаме най-доброто от техните безкрайни дълбини.

В модната ни секция казахме нещичко и за мъжкия пол в лицето на, разбира се, младоженеца. Предложихме около двадесет истински нестандартни визии за смели младоженци, а щом планират да се изправят пред олтара, вярваме, че повечето в днешно време са такива. Помислихме за бъдещите съпрузи и в шеговит (или не толкова) editor’s choice на тема какъв мъж НЕ искаме.


Поинтересувахме се и как си предлагат брак в Холивуд  и разбрахме, че и най-романтичното и скъпо предложение не гарантира, че няма да последва развод. Обобщихме и кои звездни двойки направиха крачката до този момент през 2015, с пожелание годината им да е на семейно щастие.

И направихме една наша си, различна фотосесия, вдъхновена от различната булка и тематично кръстена The other bride.


Такава беше нашата сватбена седмица. Предстоят ни още тематични такива, начело с дни, посветени на винаги актуалното и така съкровено за всички нас здраве. Следете, изненадите предстоят!

More Стил