Следва

Nile в горчица!

Chanel x Hedi Slimane: Колаборацията възможна?

Слуховете из модните среди упорито носят, че Еди Слиман може да се присъедини към легендарната модна къща Chanel...

All fashion преди 7 години

Слуховете из модните среди упорито носят, че Еди Слиман може да се присъедини към легендарната модна къща Chanel.

Слиман се отказа от поста на креативен директор на Saint Laurent през март 2016 и от тогава насам се посвети в частност на фотографията.

Според клюките обаче дългогодишното приятелство между Карл Лагерфелд и Еди е на път да прерасне в дизайнерка мъжка колекция.

Уви обаче, самите Chanel отрекоха това в официално съобщение, което гласи: "Модна къща Chanel няма никакви проекти в колаборация с Еди Слиман. Лейбълът не работи по представянето на мъжка колекция."

Явно за сега ще си останем в очакване да видим какъв ще е следващият ход на гуруто на мъжката конфекция Слиман след екплозивния му мандат в Saint Laurent и дамската мода.

В същото време, Лагерфелд е в разгара на създаване на круизната колекция на Chanel, която ще бъде представена в Париж на 3-ти май.

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 16 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...