Следва

В плен на мрежата

Fashion battle: Sugar VS. Drew

Не обичаме да воюваме, особено помежду си, но в името на забавлението, наречено Мода, днес организираме традиционен Fashion Battle...

All fashion преди 7 години

Не обичаме да воюваме, особено помежду си, но в името на забавлението, наречено Мода, днес организираме традиционен Fashion Battle. Двама от редакторите запрятат ръкави и влагат доза хумор и много любов, за да покажат как изглежда в техните очи идеалната чанта.

Даваме жокер, че двата избора са колкото различни, толкова и еднакви, но именно това, надяваме се, очарова.

Габриела

Говорейки за красиви чанти, винаги се сещам за Sugar на Lanvin. Създадена е през 2014 г. в почит на Жан Ланвен и оттогава насам търпи всевъзможни сезонни интерпретации, но класическият силует и любовта ми към него се запазват. Избирам я в черно и в съчетание от семпли и елегантни елементи от естествени материи като копринена риза с преувеличени маншети и памучни кроп панталони, които да комплиментират изяществото й.

Чанта Lanvin 3312 лв.
Панталони Cos 157 лв.
Риза & Other Stories 166 лв.

Йоанна

Днес се спирам на една класическа, изчистена и компактна Drew мини чанта CHLOE! Любимата и така добре позната форма на прекрасния модел, придава една небрежна елегантност в стил Chloe шик, а прекрасният неотрален сив цвят на кожата я прави подходящ аксесоар за всяка визия.

Още за прекрасните чанти ти разказахме тук>> и тук>> 
А тази може да намерите тук>>

Анкета

Какво ще избереш? Чанта на Lanvin или на Chloe?

More All fashion