No Shave за 1 година: Тя даде свобода на натуралната си красота!

Една година без никакво обезкосмяване... Можете ли да си го представите?...

Една година без никакво обезкосмяване... Можете ли да си го представите?

Морган Микена определено може, защото от точно толкова време тя категорично е сложила вето на самобръсначките и всякакви други методи чрез които да се отърве от окосмяването си.

Младата девойка е решила да даде свобода на натуралната си красота и да не се съобразява с рамките наложени от обществото.

"Обезкосмяването отнема много време и енергия. Нямам никакво намерение да карам хората да спрат да махат космите си. Просто искам да вдъхновя всички да правят това, което е най-добре за тях самите", споделя за начинанието си чаровната брюнетка.

Освен за собствен комфорт, Микена се е решила на предизвикателство, защото още в детските й години съучениците й се подигравали колко космати крака има.

"Искам всички да разберат, че не е нужно да се чувства засрамени от тялото си или от това което са", казва Морган.

В галерията горе>>> нагледен пример за една година без никакво обезкосмяване!

А вие какво мислите? Бихте ли дръзнали да застанете зад вярванията на младата Морган Микена или идеята й ви идва малко в повече? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Бихте ли пробвали начинанието на Морган?

Коментари: 2

B
budimir metalnikov (2017/04/21 / 16:39)
Има ли сведения, откога цивилизационно е започнало това обезкосмяване при жените. Вероятно още в Египет. <br> Според мен това е фотомонтаж, това са мъжки долни крайници. Едва ли има дами с толкова буйни коси. Или е умишлено подсилен "ефекта". Търсели са тази еротик или дори Porno аспект: на Майката Природа -чистата wild красота бликаща от недрата на живота. много е new Age. Със сигурност има мъже, чиито крайници изглеждат доста по-добре. Питал съм феминистки, които застъпват такова безгрижие и освободеност от социо-културни стигмми, които са пропоненти на "природното".. дали си дават сметка, че така всъщност не избягват на мъжкото, а го наподобяват, сякаш напълно се разпологат по хегеловата формула, че "отхвърляйки истината ти я прегръщаш
K
Kikik (2017/04/20 / 19:53)
Отвратително и ненужно!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia