Следва

Всички носят: Бели обувки

We love: Влюбените Джиджи и Зейн

Вчера Джиджи Хадид навърши 22 години!

All fashion преди 6 години

Както ви казахме ТУК, вчера Джиджи Хадид навърши 22 години!

Красавицата отпразнува рождения си ден в компанията на семейството, приятелите и разбира се, на любимия си - Зейн Малик.

Очевидно певецът добре се е постарал да я изненада. Освен с огромен букет с рози, Малик сюрпризира Джиджи със сладурска розова торта.


Звездната двойка сподели умилителни кадри в социалните мрежи, с които да покаже любовта си един към друг.

"Честит рожден ден на моето всичко!", написа певецът под кадър на който нежно целува Хадид.

Джиджи и 24-годишният Зейн са заедно от началото на миналата година, а на Met Gala 2016 за първи път се показаха официално, като двойка.


 

More All fashion

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 4 часа

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък. 

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 2 дни

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 6 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".