Следва

Вдигаме котва

It shopping list: АКСЕСОАРИ за божествени абитуриентки

Подготовката за сезона на баловете тече с пълна сила, а ние, макар и да сме надминали тази крехка възраст, не крием вълнението си...

Shopping преди 6 години

Сезонът на баловете е тук, и ние, макар и превалили тази крехка възраст, не крием вълнението си от визиите на завършващите гимназия красиви същества.

Да изглеждаш шик на празника си, т.е. обратното на леля, торта или аниме, не е сложно, ако спазиш няколко простички правила:

- да съобразиш възрастта и повода;
- да се ориентираш какво предлагат наистина добрите търговци като дрехи, аксесоари, допълнения;
- да пожелаеш да приличаш на себе си и на никой друг;
- да ти е удобно;
- да се съобразиш единствено със собствения си вкус, все пак, вече си голяма;
- да не се притесниш, ако имаш тази възможност, да инвестираш малко по-висока сума, особено в аксесоарите, защото качествените асесоари имат достойнтвото да стареят качествено - т.е. вечно са модерни и дори да не им се вдига цената /тук включваме и емоционалната/, поне се запазва във времето на прилично ниво. 

И така, водени от убеждението, че всеки заслужава да е топ в Нощта на бала, правим стилистична обиколка на добрите онлайн магазини, за да дадем някои премислени предложения, концентрирани около темата за аксесоарите, повече от подходящи за големия ден.

В красивия ни подбор попадат елегантни сандали на висок ток, подходящи за почти всеки възможен модел рокля, симпатични клъчове от различни текстури, принтове и цветове, както и бижута, разбира се. При последните симпатизираме както на catchy дизайните, попадащи в графата fashion jewelry, така и на фините изящни предложения, изработени от злато и скъпоценни камъни.

Всичко най-добро в галерията горе>>

Следват роклите!

More Shopping