Следва

Изключителен момичешки музикален маратон през уикенда за всяка възраст и вкус!

Стенли се завръща на музикалната сцена на музикалната сцена с голям концерт и банда

Един от най-емблематичните музиканти за българската съвременна музика ще забие в София на 19-ти май в Sofia Live Club...

Music преди 7 години

Един от най-емблематичните музиканти за българската съвременна музика ще забие в София на 19-ти май в Sofia Live Club. Бомбастичното завръщане ще бъде част от предстоящите концерти на новата банда на СТЕНЛИ.
За концерта си в Sofia Live Club певецът е забъркал интересна комбинация от музиканти – Иво Чалъков - китари, Стефан Попов - ударни и Димитър Ковачев-Фънки - бас китара. Очаквано добра комбинация, която несъмнено ще поднесе на ценителите много рок и музика за душата.

Формацията подготвя новите си музикални изяви от няколко месеца, а вълнението им е по детински приятно. Стенли няма да подлъже чувството ви за модерност и ще представи свои песни от авторските си албуми през годините досега - "Сълзите на скитника", "Пътят към храма", "Как се казваш" и "Обсебен". Съответно, очакваме нови аранжименти и по думите на очевидци – здраво звучене. Освен с любими до този момент парчета, рок музикантите ще зарадват феновете си с неостаряващи класики. Ще чуем най-доброто от творчеството на певеца, песни, които преди години изстреляха музиканта като ярко разпознаваем глас в група Тангра.Дебютният концерт на рок бандата няма да мине без изненади. На участието им в клуба ще има много гост-изпълнители, с които Станислав е приятел на сцената и в живота.

"Винаги съм си представял, че моята група ще звучи с много тяга и ще изглежда мащабно откъм сцена и представяне. На 19-ти май очаквайте модерно шоу с мултимедия, нов звук и 100% Rock’n’roll ", споделя Стенли за концерта в Sofia Live Club.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 10 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Цената на място ще е 15 лева.

More Music