Следва

Проекция на деколтето

Trend report - Полъх от Елада

Отговорът на въпроса „Защо” обикновено е доста съществен, за каквото и да се отнася...

All fashion преди 14 години

Отговорът на въпроса „Защо” обикновено е доста съществен, за каквото и да се отнася.
Понякога обаче, задаването му е излишно.

В случая с тенденцията, която избрахме да покажем днес, е точно така.
Извънредно женствената мода, повлияна от семплия разкош в облеклата на съпругите и дъщерите на древногръцката аристокрация, никога не е търпяла пълно поражение, но това лято сякаш е на пиедестал.

Нежни дипли, издължен силует, загадъчни материи, воал и коприна, монохромни цветове и обезателно едно рамо - това е повлияният от Елада разкош на лято 2009.

Виждаме го у Blumarine, Armani, Alberta Ferretti, John Richmond, Chloe и Max Mara. И това са само част от заложилите на картата на изконната женственост дизайнери.
При всички виждаме плавно преливане на материи и нюанси, свободни драперии и нежно оголени деколтета и рамена.

Подобен вид дреха е страхотно попадение за всеки вечерен повод, дори собствената ти сватба. Подходяща за коктейл е роклята с гръцки мотив, но със скъсена дължина, около или малко над коляното.
А една копринена туника с веревна кройка и едно рамо е едни от най-добрите избори що се отнася до красивия ти ден в един лежерен, малко уморен, но топъл и уютен град като този, в който живеем.

Ако допуснем, че толкова красиво нещо като това не е самодостатъчно, то допълваме с високи сандали, едри гривни от патиниран метал, бижу от корал или просто злато или красиви, тежки обеци.

 

More All fashion