Не знаехме нищо за тази отлична френска марка доскоро. По-точно до около месец назад, когато продуктите й завътряха главите ни. Тя носи философия, която печели на мига: Кожата отразява цялата ни същност! Оттук и желаниято и волята ни да я искаме здрава, гладка и с извиращ от дълбините й блясък. Защото една картина, ако не е в хубава рамка, губи част от изящността си.

С тази конкретна идея и огромен потенциал от научни възможности, Жан-Ноел Торел, фармацевт и биолог, основава NAOS, компанията, която стои освен зад марката Esthederm, още и зад перфектно познатата ни Bioderma и Etat Pur, една новаторска бюти-линия, която може да се купи основно он-лайн и то в чужбина. 

Определено позиционирана като луксозна грижа, Esthederm, има интересна история и фантастична палитра от много добри продукти. Създаден през 70-те години, Institut Esthederm и изследванията му са насочени изцяло към науката за човешкото тяло и специално кожа, като се стъпва на една единствена важна идея - да слушаме собствената си природа. Защото отговорите на всички въпроси са именно там.

Institut Esthederm е наистина изключителна, независима гама грижа за кожата, с над 80 доказани патентовани формули. Описваме част от тях:

Патентите "Клетъчна вода" (аналог на водата в тъканите), "Repair" (възстановяване на ниво дерма), "Time Control System" (система с антиоксидантно действие за забавяне хода на времето) са част от супер технологичните решения в ейдж мениджмънт гамата продукти.

ТУК разказахме за вълшебството, което върши само с едно пръскане "живата вода" Eau Cellulaire Spray, продукт, силно отличителен за Esthederm.

Друга препоръчителна линия на френската марка е тази за грижа под слънцето. Стареенето, реактивността на кожата и образуването на тъмни пигментни петна са симптоми, свързани със слънцето. Именно те провокират Esthederm за създаването на продуктите Bronz Repair, Adaptasun, PhotoReverse, изключително добре приети от дерматолози и клиенти в цял свят.

 

Серията на марката е създадена, за да изпита кожата всички положителни ефекти от слънцето, без да бъде увредена. Съвършен бронзов тен, без наличие на петна и бръчки. Всички продукти са с висока UVA и UVB защита, и са подходящи за излагане дори на силно обедно слънце. Уникалният патент Global Cellular Protection предпазва ДНК на клетките от увреждане, неутрализира оксидативния стрес, формиран от слънчевите лъчи и осигурява защита дори от видимата и инфраред светлина. Комбинация от минерални и органични филтри осигурява на кожата оптимална външна защита.

А за да остане изящният тен и след летните месеци, Esthederm ухажва с лосион за удължаване на тена, който няма аналог. Преди това обаче взимаме продукта с несравнима текстура и пристрастяващ аромат, за неостаряване под лъчите - мляко за тяло с висока защита Adaptasun!

Препоръчваме да опитате един или повече продукти от марката, защото това е най-лесният и приятен начин да усетите разликата от останалото на пазара. Ще споменем само великолепният почистващ крем Osmoclean, както и крема, невероятно добър, против бръчки - Active Repair.    

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

25-05-2017

Въпрос:

Летните отпуски вече са планирани и едно от най-важните неща, които касаят нас, жените, е как да запазим косата здрава, излагайки я на силното слънце. 

Отговор:

Косата също има нужда от специална защитна грижа, ако не искаме да се озовем със суха като слама, турдна за разресване, късаща се коса без блясък. Именно затова, Rene Furterer разработи експертна слънцезащитна грижа за коса.. Прочети...

Item of the day

Джапанките на Пепеляшка

Виж още
Джапанките на Пепеляшка

Жълт бутон

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Виж още