Знаем ли какво е Esthederm?

Не знаехме нищо за тази отлична френска марка доскоро...

Не знаехме нищо за тази отлична френска марка доскоро. По-точно до около месец назад, когато продуктите й завътряха главите ни. Тя носи философия, която печели на мига: Кожата отразява цялата ни същност! Оттук и желаниято и волята ни да я искаме здрава, гладка и с извиращ от дълбините й блясък. Защото една картина, ако не е в хубава рамка, губи част от изящността си.

С тази конкретна идея и огромен потенциал от научни възможности, Жан-Ноел Торел, фармацевт и биолог, основава NAOS, компанията, която стои освен зад марката Esthederm, още и зад перфектно познатата ни Bioderma и Etat Pur, една новаторска бюти-линия, която може да се купи основно он-лайн и то в чужбина. 

Определено позиционирана като луксозна грижа, Esthederm, има интересна история и фантастична палитра от много добри продукти. Създаден през 70-те години, Institut Esthederm и изследванията му са насочени изцяло към науката за човешкото тяло и специално кожа, като се стъпва на една единствена важна идея - да слушаме собствената си природа. Защото отговорите на всички въпроси са именно там.

Institut Esthederm е наистина изключителна, независима гама грижа за кожата, с над 80 доказани патентовани формули. Описваме част от тях:

Патентите "Клетъчна вода" (аналог на водата в тъканите), "Repair" (възстановяване на ниво дерма), "Time Control System" (система с антиоксидантно действие за забавяне хода на времето) са част от супер технологичните решения в ейдж мениджмънт гамата продукти.

ТУК разказахме за вълшебството, което върши само с едно пръскане "живата вода" Eau Cellulaire Spray, продукт, силно отличителен за Esthederm.

Друга препоръчителна линия на френската марка е тази за грижа под слънцето.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.