Следва

Love to quote: 13 вдъхновяващи цитата от Ив Сен Лоран

По стъпките на Кейт Мидълтън и Блейк Лайвли: 20 правила как ТОЙ да бъде ТВОЙ!

Следвайки съветите в тази книга, Кейт Мидълтън се омъжи за принц, а Блейк Лайвли покори сърцето на не един холивудски ерген.

All About Life преди 6 години

В продължение на много години гуруто Елън Файн и писателката Шери Шнайдер анализират поведението на щастливите в личния си живот жени – тези, които имат много привърженици, които са омъжени успешно и са щастливи в брака. Опра Уинфри нарече бестселъра им „Правилата: Как да спечелим за цял живот мъжа, когото обичаме“ феномен и два пъти кани авторките в шоуто си. Списание People класира книгата в категорията must-read, а лъскавите списания я нарекоха най-доброто издание за отношенията между мъжа и жената. За 20 години, откакто съществуват „Правилата“, жените казват, че могат да усетят абсолютната им ефективност. Те са спечелили топли отношения, които впоследствие са преминали в щастлив и здрав брак.

Следвайки съветите в тази книга, Кейт Мидълтън се омъжи за принц, а Блейк Лайвли покори сърцето на не един холивудски ерген. В „Новите правила“ писателките помагат на съвременните жени и момичета да общуват чрез Facebook, Skype, SMS и т.н. и при това да остават загадъчни, да поддържат в мъжа инстинкта му на ловец, когато около него има толкова много „лесна плячка“, да се омъжат в епохата, в която всички живеят на семейни начала и не бързат да поемат отговорност.


Елън Файн и Шери Шнайдер

Мъжете обичат трудностите и губят интерес, когато обектът на тяхната заинтересованост – в частност жената – им се дава прекалено лесно. Тайният начин да спечелиш момчето: е да си трудна задача за него. Отнасяйте се с мъжа така, все едно той ви е безразличен, призовават Елън и Шери. Необходимо е да създадете атмосфера на тайнственост и да накарате мъжа страстно да желае да се види с вас, което в днешно време е огромна рядкост. „Правилата“ са този начин на общуване с всеки мъж (при положение, че той пръв е започнал разговор с вас, лично или в интернет), благодарение на който той става обсебен от вас и готов за сериозни отношения.

Как да се омъжиш за мъжа мечта

1. Бъди момиче, неприличащо на останалите, и изглеждай като момиче, неприличащо на останалите.

2. Не се приближавай към мъжа първа. Остави му удоволствието той да направи това и да започне разговор.

3. Не кани мъжа на среща с SMS, през социалните мрежи и по никакъв друг начин.

4. Изчакай поне четири часа, преди да отговориш на първото съобщение на мъжа, и поне половин час, преди да отговориш на всяко следващо съобщение.

5. „Ще се чуем по-късно“ - винаги приключвай разговора първа и изчезвай от полезрението му.

6. Не отговаряй на SMS-и и на други съобщения след полунощ.


7. Не приемай среща в събота, ако той ти предложи след сряда. „Правилните момичета“ водят наситен живот. Разбира се, ти вече си си направила план за уикенда.

8. Стой по-далеч от профилите му в социалната мрежа и рядко пиши на стената му.

9. Направи се „невидима“ за мигновените му съобщения. Дори ако в живота ти нищо не се случва, не си заслужава да уведомяваш за това мъжа, моментално отговаряйки на съобщенията му. Както и при всяка друга форма на комуникация, той трябва да изчака възможност да поговори с теб. За да ти стане интересен, ще му се наложи доста да се потруди. Не лишавай мъжа от тази възможност, отговаряйки веднага на съобщенията му и седейки онлайн с часове! Помни, ти имаш личен живот: учение, работа, приятели, хоби, тренировки и, както се надяваме, срещи, а за разговори ти остават най-много 10 минути и не повече. Ако мъжът има много какво да ти каже и да пита за много неща, той може да направи това по време на срещата!


10. Не прекарвай с него по 24 часа, седем дни в седмицата.

11. Остави го сам да предложи по-често да общувате по месинджър и да те навестява.

12. Не пиши на мъжете първа, игнорирай смейлита и намигвания на сайтовете за онлайн запознанства.

13. Не плащай за вечерята и изобщо по никакъв начин не купувай любовта му.

14. Не прави саморазрушителни постъпки, срещайки се с женен мъж. Ако той иска да те види, кажи му да ти позвъни тогава, когато стане ерген. А след това – никаква комуникация. Забрави за него, кажи: „Следващият, моля!“ Съсредоточи се върху свободните мъже.

15. Не се срещай с мъж, който повече от веднъж отменя срещата ви.

16. Не изпращай на мъжа нищо, което след раздялата ще съжаляваш, че си оставила при него.

17. Не се съгласявай на секс за една нощ и на безсмислени връзки.


18. Не бързай да спиш с мъжа. „Правилното момиче“ кара момчето да чака, за да му помогне да се влюби в нея, в душата й, в същността й – а не само в тялото й. Колкото по-дълго отлагаш интимните отношения, толкова по-дълго той ще те ухажва, ще планира романтични срещи и ще мечтае за теб.

19. Не се среща с мъж без ангажимент! Ако отношенията ви продължат повече от година и при това са „правилните“ (позволила си на мъжа да те гони, срещали сте се не повече от два-три пъти в седмицата, отказвала си да прекарваш отпуската си с него, не си се нанесла у тях), то с всичко това си му помогнала да се влюби в теб и той най-вероятно ще поиска да се ожените. Мъжът ще иска да те вижда все по-често и по-често. Но ако след година той не ти предложи брак, си струва да му кажеш, че си старомодна и нямаш намерение да се срещаш с него вечно. Ако той започне да се оправдава, предложи му да направите пауза в отношенията. Помоли го да обмисли всичко насаме и да ти звънне, когато е готов за сериозни отношения и отговорности.

20. Престани да се срещаш с мъж, ако той не ти е подарил романтичен подарък за рождения ти ден или за Свети Валентин, или изобщо е забравил за датата.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.