Следва

La Grande Bellezza с Бела Хадид

Kiss Kiss Bang Bang: Дженифър Лорънс и Dior Addict Lip Tattoo

Новините от Dior винаги са голямо събитие...

Hair преди 6 години

Новините от Dior винаги са голямо събитие. Креативният директор на марката, Питър Филипс – умее да впечатлява така, че новите продукти моментално се превръщат в обект на желание, който искат да получат и пробват веднага.

Но този път той създаде червило Dior Addict Lip Tattoo с ефект на татуировка. Според мнението на Филипс то може да промени въз основи ритуалите в макиажа. 

Заради леката си текстура червилото не се разтича и издържа до десет часа! Устните сякаш са обвити с тънък воал, който естествено подчертава техния съблазнителен природен оттенък, дори след като изпиете няколко чаши от любимото си орехово лате или пък божествено розе.

Dior Addict Lip Tattoo е едновременно просто и революционно средство. То не се усеща върху устните, притежава бляскав финиш, при това цветът издържа максимално дълго.

Влюбени сме в цвета Cherry 761. Защото е толкова божествено наситено розово и същевременно изкушаващо с червени полутонове. Убедени сме, че моментално ще се превърне в безусловния must-have за всяка жена.

Залагаме си главата, че си струва да опитате новия продукт, а за тези, които са равнодушни към червилата, той ще замени обикновения ви балсам за устни, но пък ще добави към грима елегантен щрих, който ще направи визията запомняща се.  Още по-готиното е, че червилото може да бъде използвано като праймер, преди да нанесете основния цвят.

Кой каза бизнес вечеря или театрална премиера довечера?

В колекцията на новия ни любовник влизат шест оттенъка и те отлично се вписват в лятното настроение: нежният и универсален Natural Beige и Natural Nude за всекидневните ви срещи. Natural Coral, за да постигнете грима на Ема Уотсън, а по-сочните Natural Berry и Natural Cherry за горещи срещи с нов кандидат за сърцето ви.

Горещата новина за жестокото Lip Tattoo бе представена от Дженифър Лорънс. Талантлива, свободна и изтънчена – актрисата е истинско въплъщение на духа на Лос Анджелис и новия Холивуд.


 

More Hair