Мода

Моден шоурум на дъното на океана - ИВАН АСЕН 22 тази пролет

09-06-2017 Текст: View Sofia/Христина Аргирова Фотография: Атакан Узун 31
Добави коментар
Предишна снимка
Предишна снимка

Новото лятно събитие на ИВАН АСЕН 22 /едноименният инкубатор на дизайн събития в града, именуван на точия адрес, на който се намира/ под надслов UnderWater Мood ни завлича в морските дебри от снощи, 8 юни до края на месеца. На едно място великолепната Нели Митева отново събира дизайнерските работи на български творци, вдъхновени от природата, тюркоазената дълбочина на океана и екзотиката на подводния свят.

Потапяме се и отплаваме с моделите и аксесоарите, изпълнени в маритимна графичност, въплатила духа на крайбрежието, морето, вълните. Използвани са класическите съчетания от свежи, чисти цветове като бяло и синьо, подчертани с тюркоазени акварелни нюанси.

В събитието участват дизайнерите: Prototype 23, MINTY, Ham & Eggs, YOD by Яна Дворецка, Георги Флоров, nelmit, Росица Мршич, Roses of the Queen’s Dog, Jar & Jam, Динка Касабова, Диляна Иванова, GIZDA by Катя Лозанова, Радостина Клинкова, Славина Петрова, Милена Начева, Теодора Шуманова, Мая Матева, Ива Григорова, Мая Каранешева, Таня Хаджиева, като има и три дебютни представяния на PLIK, Емилия Емилева и Даяна Ангелова. Аксесоарите са на Виктор Павлов и Калина Филчева.

В малкото кокетно арт пространство на ИВАН АСЕН 22 ще открием силуети, форми и материи, наподобяващи приказния подводен свят на Океана. Комбинацията от плисета, многоцветни, контрастни райета, феерични и графични модели определено интригува. Дизайнерите се заиграват със съчетанието на гладки повърхности с триизмерни форми за една разчупена графична визия. Материалите са характерни с пенести структури като на разбити вълни. Леките платове съдържат визкозни, копринени и полиестерни нишки.Морската визия завършват бижута и аксесоари от смолисти и гумирани материали, винил и силикон, отново вдъхновени от водата и океана.

В рамките на дизайнерския шоурум тази пролет са организирани две специални събития - от събота, 17-ти юни,  Александър Гергинов и Нели Митева ще покажат съвместната си капсулна колекция "Впечатления от едно пътуване", а от вторник 20.06 ще бъде представен най-новият лейбъл бански костюми "Sun Diva Swimwear".

Събитието се осъществява със съдействието на ESTHEDERM – френска дермокозметична марка с 40 годишна история, за която разказахме тук. Всички формули на продуктите са базирани на клетъчна вода – копие на водата в клетките в нашето тяло. Клетъчната вода символизира уникалния биомиметичен подход на Esthederm. Съставена е от активни съставки, които запазват клетъчното здраве и предотвратяват стареенето.

Графичен дизайн на ИВАН АСЕН 22 - Боряна Чернева
Интериорен дизайн - Диляна Иванова

Модел в сесията: Преслава @ Inter Model's
Коса и грим: Христина Трайкова
Продукция: ИВАН АСЕН 22

Подробно - в галерията горе!

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

It's all about Philips fashion

Виж още
It's all about Philips fashion

Жълт бутон

Нели Петкова роди момченце

Нели Петкова роди момченце

Виж още