Resort 2018: Givenchy

Какво се случва в лейбъла след Рикардо Тиши?...

Какво се случва в лейбъла след Рикардо Тиши?

Givenchy представи първата си колекция с Клеър Келър, която след шест дълги години в началото на 2017-та напусна бранда Chloe, начело.

Новият творчески директор на модната къща обаче няма огромен пръст в монохромните дизайни, тъй като е започнала работа едва преди няколко седмици. Така, круизната колекция главно е дело на дизайнерите отговарящи за мъжките и дамските студио дизайни.

Givenchy Resort 2018-та ни показва един много интересен хибриден стил - между класическото и модерното, но все така със запазената марка на лейбъла "изкушаващо", който лесно може да се превърне в mainstreem.

Тюл, дантела и шифон се преплитат в контрастния тон - фукция ( и кралско синьо), като кокетно напомнят на all red есенната колекция представена навръх тръгването на Рикардо Тиши от поста на креативен директор.

Като цяло, колекцията предлага удивително стилизирани дизайни и намеква, че на Клеър Келър тепърва й предстои да определи Givenchy по свой собствен начин.

Всички дизайни от резортната колекция в галерията горе>>>

Коментари: 8

L
little miss sunshine (2017/06/15 / 10:14)
Мдаа, а другото ми любимо нещо, което съм забелязала е как като получат справедлива критика и статията изчезва от заглавната страница.Много пъти се е случвало, както е сега, например.Статията е прясна, на 2 дена, но я скриха, а други на две седмици си киснат още.И миналата седмица с "Гафовете през седмицата.." така стана :) Малки сладки мишленца :) Крият, крият, ама има търсачка в сайта :)
K
Kikik (2017/06/15 / 09:22)
Отказах се да коментирам ширещата се неграмотност в сайта много отдавна, но в офиса все още играем играта "Кой ще открие повече правописни грешки във viewsofia.com" и резултатите са фрапиращи. Мисля, че е абсурдно съвсем справедливите забележки да бъдат определяни като хейт! В крайна сметка, кога грамотността стана прекалено изискване, а не нещо съвсем нормално?! Подобно мислене е наистина жалко...
L
little miss sunshine (2017/06/14 / 16:26)
Хайде и аз да се намеся с моята критика.Грешките в статиите са постоянни, най-вече на г-ца Пращова и винаги съм се чудила няма ли редактор?!Мнението ми винаги е било, че щом се занимаваш с публицистика, изкарваш си хляба като пишеш, то е абсолютно задължително да знаеш, спазваш, уважаваш родната граматика и читателите, които отделят от времето си, за да те четат.Да си неграмотен писач е все едно да си архитект, който не знае математика, шивач с две леви ръце.Затова е необходима критиката!Г-цата по някое време да се засрами, барем и пропише грамотно!
Q
QueenGeek (2017/06/14 / 14:34)
Fruu, не знам какво визираш под "вие", имайки предвид, че аз дори не се докосвам до журналистическата сфера и се занимавам с друго нещо, но хубаво е пак, че си страаааааааашно ПОЗИТИВЕН!
F
Fruu (2017/06/14 / 13:42)
Вместо да си оправите грешките, вие приемате забележката като заяждане. ЕВАЛА!
Q
QueenGeek (2017/06/14 / 13:25)
Еййй, е заради такива като вас, ednasum и Fruu, няма да ни се оправи народът! Все да видим грешката, все да намерим за какво да хейтим... чуждата градника е най-лакома, най-зелена, нали? Как веднъж пък не можахте да им кажете евала на хората зад сайта, а все ги плюете...
F
Fruu (2017/06/14 / 12:43)
И да не забравим да споменем пунктуационните грешки.
E
ednasum (2017/06/14 / 12:31)
Редно е да се научите къде се пише пълен и кратък член, по възможност скоро. Хубаво е, че можем да четем за Givenchy, но не сме длъжни да търпим подобна неграмотност в сайт, който претендира за високо ниво.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia