Мода

Resort 2018: Givenchy

14-06-2017 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: Indigital 8 34
Добави коментар
Предишна снимка
Предишна снимка

Какво се случва в лейбъла след Рикардо Тиши?

Givenchy представи първата си колекция с Клеър Келър, която след шест дълги години в началото на 2017-та напусна бранда Chloe, начело.

Новият творчески директор на модната къща обаче няма огромен пръст в монохромните дизайни, тъй като е започнала работа едва преди няколко седмици. Така, круизната колекция главно е дело на дизайнерите отговарящи за мъжките и дамските студио дизайни.

Givenchy Resort 2018-та ни показва един много интересен хибриден стил - между класическото и модерното, но все така със запазената марка на лейбъла "изкушаващо", който лесно може да се превърне в mainstreem.

Тюл, дантела и шифон се преплитат в контрастния тон - фукция ( и кралско синьо), като кокетно напомнят на all red есенната колекция представена навръх тръгването на Рикардо Тиши от поста на креативен директор.

Като цяло, колекцията предлага удивително стилизирани дизайни и намеква, че на Клеър Келър тепърва й предстои да определи Givenchy по свой собствен начин.

Всички дизайни от резортната колекция в галерията горе>>>

Коментари 8

Добави коментар
little miss sunshine (15/06/2017 / 10:14)

Мдаа, а другото ми любимо нещо, което съм забелязала е как като получат справедлива критика и статията изчезва от заглавната страница.Много пъти се е случвало, както е сега, например.Статията е прясна, на 2 дена, но я скриха, а други на две седмици си киснат още.И миналата седмица с "Гафовете през седмицата.." така стана :) Малки сладки мишленца :) Крият, крият, ама има търсачка в сайта :)

Kikik (15/06/2017 / 09:22)

Отказах се да коментирам ширещата се неграмотност в сайта много отдавна, но в офиса все още играем играта "Кой ще открие повече правописни грешки във viewsofia.com" и резултатите са фрапиращи. Мисля, че е абсурдно съвсем справедливите забележки да бъдат определяни като хейт! В крайна сметка, кога грамотността стана прекалено изискване, а не нещо съвсем нормално?! Подобно мислене е наистина жалко...

little miss sunshine (14/06/2017 / 16:26)

Хайде и аз да се намеся с моята критика.Грешките в статиите са постоянни, най-вече на г-ца Пращова и винаги съм се чудила няма ли редактор?!Мнението ми винаги е било, че щом се занимаваш с публицистика, изкарваш си хляба като пишеш, то е абсолютно задължително да знаеш, спазваш, уважаваш родната граматика и читателите, които отделят от времето си, за да те четат.Да си неграмотен писач е все едно да си архитект, който не знае математика, шивач с две леви ръце.Затова е необходима критиката!Г-цата по някое време да се засрами, барем и пропише грамотно!

QueenGeek (14/06/2017 / 14:34)

Fruu, не знам какво визираш под "вие", имайки предвид, че аз дори не се докосвам до журналистическата сфера и се занимавам с друго нещо, но хубаво е пак, че си страаааааааашно ПОЗИТИВЕН!

Fruu (14/06/2017 / 13:42)

Вместо да си оправите грешките, вие приемате забележката като заяждане. ЕВАЛА!

QueenGeek (14/06/2017 / 13:25)

Еййй, е заради такива като вас, ednasum и Fruu, няма да ни се оправи народът! Все да видим грешката, все да намерим за какво да хейтим... чуждата градника е най-лакома, най-зелена, нали? Как веднъж пък не можахте да им кажете евала на хората зад сайта, а все ги плюете...

Fruu (14/06/2017 / 12:43)

И да не забравим да споменем пунктуационните грешки.

ednasum (14/06/2017 / 12:31)

Редно е да се научите къде се пише пълен и кратък член, по възможност скоро. Хубаво е, че можем да четем за Givenchy, но не сме длъжни да търпим подобна неграмотност в сайт, който претендира за високо ниво.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

It's all about Philips fashion

Виж още
It's all about Philips fashion

Жълт бутон

Нели Петкова роди момченце

Нели Петкова роди момченце

Виж още