Следва

Морски украшения

Клеър Келър напусна Chloe

След шест дълги години работа по колекциите на модния бранд Chloe Клеър Келър официално обяви, че напуска...

All fashion преди 7 години

След шест дълги години работа по колекциите на модния бранд Chloe Клеър Келър официално обяви, че напуска.

Последната колекция на вече бившата креативна директорка ще е за Fall 2017 и ще бъде представена на 2ри март.

От компанията официално потвърдиха оттеглянето на Келър и заявиха, че тя ще напусне в края на март тази година, тъй като все още има недовършени ангажименти.

"След шест прекрасни години в Chloe бих искала да благодаря на Жофроа и всички мои колеги за техните огромни усилия пред последните години. Да работиш за този моден бранд е сериозен опит за моята кариера. Chloe е марка със ценности близки до сърцето ми и наистина ми беше приятно да работя с едни от най-големите таланти в индустрията. Чувствам се привилегирована! Все пак работих за легендарен моден бранд с голямо наследство и съм горда с всичко, което постигнах", гласи изявлението на Клеър.

За момента причина за напускането на Келър не е дадена, но мнозина смятат, че тя не е подновила договора си с френската компания заради семейни причини.

Очаква се до няколко дни от Chloe да обявят кой ще е наследникът на Клеър Келър, като за сега залозите печели Наташа Рамзи-Леви.

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 15 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...