Следва

Под завивките: Креватните тайни на звездите

Моден ексхибиционизъм: Напук на лятото

Черният цвят е тотално табу за горещите месеци...

All About Life преди 6 години

Черният цвят е тотално табу за горещите месеци, но пък ние нямаме проблем със забранените неща.

Обичаме all black визиите, а тъмният нюанс краси сериозна част от дрешника и аксесоарите. Все пак е важно да се отдадеш на изкушението, нали?

Потъваме направо в него... защото черното си е черно, а и винаги извайва до последен детайл фигурите ни, и просто няма как да сгрешим, ако заложим на него.

Мистериозните дебри вече не са толкова потайни... Коя с какво, така че да посрещне подобаващо лятото!

Габриела

Ще се повторя, но тези чехли са чудесна находка. Облечени в задължителната черна кожа, те са практични в своя силует и се съчетават добре, както с джинси и шорти, така и със симпатични минита.


Цветина

Чисто нова. Сатенена. Любов от пръв поглед. Страхотно удобна и небрежна, въпреки че носи в себе си един непреодолим шик. Перфектна за лятото и грам не ме интересува, че черното привлича слънце, защото освен него заковава и мъжки погледи!
 

Йоанна

Обожавам този черен топ oт Zara. Нося го вече няколко лета и съм така доволна! Чудесна, лека материя, перфектна за горещ ден и ... гореща нощ! Много добре се съчетава както с по-ежедневни и спорни визии, така и с по- елегантни. Класически и семпъл. Задължителен "must have" за всеки гардероб.
 

Елена

Нищо не е по-шик от черното отдолу догоре. Може да е лято, може да е пек, но черното си и Царицата на цветовете, защото го обича бледата ми кожа, русата ми коса и онова нежно-небрежно настроение, което ме обзема във всеки работен ден в този леко мърляв град, докато върша удивително немърлявите си дневни работи. Изобщо елегантност в тъмно, която в този ми конкретен избор има измеренията на старовремска, ръчно шита блуза от сурова коприна с 3/4 ръкави, яка, копчета от лъскаво черен материал и връзчица ала Рада Госпожина около шията, плюс ретро скъсени промазано черни джинси с ултрависока талия, откритие от секънд-хенд, подписано с чудно трогателния подпис на известния в миналото американски дизайнер Bill Blass, който утре щеше да навърши 95, ако беше жив.
 

Леа

Черен панталон в изгарящ летен ден…? Звучи страшно, а всъщност е разкошно! Фееричната материя, свободата и комфортът на движение при тези черни шалвари, носят свежест и удобство, напълно опониращи на жаркото лято!

More from View Sofia

HA HA HA: Harry Styles x Gucci кацна току-що

All fashion преди 1 година

Нов епизод, в който харченето ще е главен герой. Разбира се, говорейки за Gucci, думата вече не е точно харчене, а своего рода инвестиция. Първо имахме разпродаденото като топъл хляб сътрудничество на марката с The North Face, последвано скоро от миш-маша с Balenciaga, след това adidas x Gucci, която на практика взриви Instagram, за да пристигне днес чисто новата колекция за топ-глезльовци - тази с Хари Стайлс. Беше крайно време, ако трябва да сме честни

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.