Следва

Офис закуска експрес

Романтични шарки и плетива в новата детска колекция на H&M

Като свободни духчета, обитаващи горите и полята, си представят дизайнерите от любимата ни масова марка H&M...

All fashion преди 14 години

Като свободни духчета, обитаващи горите и полята, си представят дизайнерите от любимата ни масова марка H&M малчуганите през идния есенен сезон. Огромно разнообразие от цветове, от синьо и сиво, през бежово и тревисто зелено до малиново червено. Както винаги качествени, меки материи, фини при допир платове и чудесни кройки, при това на повече от прилични цени, ни карат всеки път да съжаляваме горещо, че на "Витошка" няма поне един, но голям магазин от веригата.

“Вариантите за детска мода, инспирирани от природата, са най-доброто за хлапетата. Модерно е, удобно е и в същото време - класическо, като винаги стои и вариантът според избора на възрастните, детето да добие леко ексцентричен и индивидуален вид. Напластяването е предвидено от нас и то не от сега, главно защото е най-удобният и шик вариант за малки и големи, когато температурите започнат да падат. Толкова лесно е да сложиш или махнеш нещото, което те топли, когато нямаш нужда от него" - казва по повод колекцията за деца Ан-Софи Йохансон, шеф-дизайнерката на H&M.

Момчетата и момичетата на всички, които обичат да пазаруват от магазините на H&M по света през идния сезон ще са фолклорно-романтично-красиви, с рокли и блузки и пъстри чорапогащи, с джинси, ризки и пуловери отгоре. За навън - парки, а като допълнение към облеклото всякакви възможни, разнообразни аксесоари от колекцията - шалове, шапки, колани, кожени гривни, дебели чорапи, боти и ботушки.

Плетивата са много застъпени, от фините и по-луксозни пуловери с щампи на животни до жакардовите дебели плетива. Ризите на квадратчета за момчетата са абсолютен must have, представени в класическата комбинация от T-shirt и джинси. Също като хит се очертават и дебелите зимни якета с яки от добре изработена изкуствена кожа, както и якетата, които наподобяват риза като кройка, допълнени с аксесоари като шалове, месингови закачливи бижута и маратонки.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.