Следва

Как да подобрим гардероба си с малко пари и да бъдем З-А-Ш-Е-М-Е-Т-Я-В-А-Щ-И? Втори живот на дрехата

Миранда Кер връща милиони в злато и диаманти, подарък от екс-гадже мошеник

Миранда Кер връща милиони в злато и диаманти, подарък от екс-гадже мошеник...

All fashion преди 6 години

Преди месец австралийският супермодел се омъжи за съоснователя и главен изпълнителен директор на "Snapchat" Евън Шпигел. Чудесно, само дето традицията повелява - около всяка звездна двойка скандалите витаят, независимо от любовта на буци. 

Този път обаче не новото любовно гнезденце на госпожата е предмет на хорско любопитство, а връзката й с бивш партньор. Става дума за Джо Лоу, милиардерът финансист от Малайзия, екс гадже на хубавицата. 



Според данни Лоу е замесен в едно от най-мащабните присвоявания на средства в световната история. Обвинен е в множество страни. Смята се, че именно той е ограбил федералния фонд за развитие на Малайзия. Щетата възлиза на 6 милиарда долара!

Толкова пари не се харчат бързо, но за Джо Лоу това се оказва лесна задача. Води светски живот, угажда на холивудските си приятели с безкрайни подаръци, твърди се, че е финансирал филмът "Вълкът от Уолстрийт".
Но защо Миранда попада в епицентъра на събитията?

След като се запознават през 2014 г., Лоу прави първия си подарък за Кер за Свети Валентин: 11,72-каратов диамант под формата на сърце, върху който са изографисани нейните инициали. Според експерти, цената му е около 1,71 млн. долара. След него към крехките пръсти и шия на музата бързат 8,88-каратов диамантен медальон за 5 млн. долара, комплект за 2,63 млн. долара и обеци с 11-каратови диаманти, които са с най-скромната стойност - само милион и половина долара.



Всичко това е много романтично, като изключим факта, че парите са крадени. Налага се супермоделът да предаде скъпоценните си бижута, на обща стойност 8 милиона долара, на американското правителство. Тя заявява след като е привикана, че ще съдейства за случая във всеки един момент с каквото може.

Не, че се притесняваме за австралийката, Шпигел ще й купи нови! Ма не е приятно, де!

More All fashion