Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 03.07 - 09.07

Какво носи редакцията: Море навсякъде около нас!

Горещо е! Слънцето направо пари...

All About Life преди 6 години

Горещо е! Слънчицето ПАРИ! 
НО, на нас ни е добре, защото морето е тук.
Побъркани от жегата, абсолютно като на игра, с помощта на най-малкия ни "partner in crime", днес фокусът ни пада директно върху мислите за солен въздух, шум на морска вода, свежите детайли на лятото и все такива МНОГО хубави неща!

Свежи детайли и елементи от визията, които, знаете, са най-важни, за да ти се получат добре нещата! 
Всеки има по една любима пола, чифт любими обувки и шантав аксесоар, които карат крайчеца на устните да се извие нагоре!

Ето ги и нашите! На море в Редакцията!

Петя



Когато купих обувките, решението беше по-скоро импулсивно. Бяха на всяко едно ревю и просто трябваше да имам такива.

Обичам винаги да имам поне един statement piece в тоалета си, в която и част на денонощието да излизам, тези обувки определено са попадение от тази гледна точка. Всъщност са доста по-практични, отколкото изглеждат, и винаги ги вземам, когато пътувам. Случвало ми се е да съм с тях на дълга сутрешна разходка, обяд, след това следобедно кафе, а после само да сложа рокля и да отида в нощно заведение отново с тях, а и правят огромно впечатление.

Нося ги толкова много, че скоро ще ми трябва нов чифт! От същите!

Христиана



Лятна. Ефирна. Страхотен летен десен, който е в абсолютен унисон с ярките слънчеви лъчи. Обличам я за първи път и вече я обожавам. Подходяща за забързаното градско ежедневие или за приятните морски следобеди. Отива си с всичко... топ в различни цветове или само по бански. "Must have" за всеки гардероб!

Филип



Авария пред конферансни дни, много мисли, в глава „вали”.
Кройки две в ръката нося. За плат съм тръгнал и игли, нали ?
Андонка по пътя говори, че брошка за Сашо искал да купи.
По Пиротска стройно вървим, в ляво трябва да завъртим.
От „сън” ме събуди … и на пръста се появи.

АКАПО – името на пръстена.

Елена



Еспадрилите, нищо по -лятно от това! ОБОЖАВАМ!!! 

Йоанна



Ластикът за коса... може би най-важният аксесоар за всяко момиче през горещите летни дни! Рядко си връзвам косата, но сами се досещате, че тези температури някак си принуждават. Обожавам небрежно вързана коса, а този ластик специално придава перфектно ефекта на тотална свобода! 

THE Partner in Crime



Кратки гащи, часовник, ваканция! Нещо някой да има да добави!!!
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.