Седмичен ХОРОСКОП - 10.07 - 16.07

Конфликтните взаимодействия на планетите оказват силно влияние върху природата и хората. През тази седмица натрупаното напрежение между Слънцето, Марс...

Конфликтните взаимодействия на планетите оказват силно влияние върху природата и хората. През тази седмица натрупаното напрежение между Слънцето, Марс, Юпитер и Плутон е „експлозивно“.

То отприщва хаоса, неразумната активност, давайки живот на опустошенията – главно в главите ни. Това обаче ни дава неимоверната сила и смелост да рискуваме, както и да се пречистим от вътрешния безпорядък, който ни измъчва. Борбата носи със себе си много мъдрост във всяко едно отношение.

Така че, независимо какви трудности срещате през тази седмица, опълчването срещу тях няма да бъде нито безсмислено, нито безвъзмездно. Калете духа си и посрещнете света с нови очи, които да търсят непознати досега хоризонти. 

ОВЕН 21.03 – 20.04

През тази седмица стар и забравен проблем ще напомни за себе си. Това ще отмине бързо и безболезнено, но ще ви накара да се замислите особено много върху това в каква ситуация се намирате в момента и как да подобрите положението си максимално.
Мислете малко повече за себе си и не оставяйте на последно място личните си цели.

От понеделник до сряда сте силно мотивирани и кипите от енергия. Искате да използвате всеки миг, за да направите нещо значимо или ползотворно, както и се стараете повече на работното място. Тези действия ще ви спечелят повече позитиви, отколкото предполагате.
В четвъртък и петък ви се пътува – по възможност към екзотична дестинация. Ако имате възможността да си подарите почивка, не се колебайте.
През уикенда един човек ще пожелае да сподели пътуването или свободните часове с вас. Това ще се окаже много добра идея.
 

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През този период ще имате възможността да подобрите отношенията си с хора, с които досега сте имали пререкания и конфликти. Сега може и да не предполагате, но след време ще видите, че ще имате полза от цялата ситуация.
Възможно е спешно да се наложи да разрешите документален проблем, за който ще имате нужда от време за размисъл.

В понеделник и вторник се постарайте да гледате по-философски на нещата, а именно – търсете цялостта, без да губите време в незначителния фрагмент.
От сряда до петък ще си прекарвате страхотно, тъй като тези дни ще бъдат изпълнени с топлина и малки откровения.
Уикендът ви може да се опише като серия от радикални идеи.
 

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Пред вас стои седмица, в която ще получите различни шансове и възможности в много отношения. Усиленият ви труд, добра преценка и неуморност сега се възнаграждават, а вие бивате забелязани тъкмо от точните хора.
Ще се срещнете с нови и интересни хора, които също ще отворят много врати за вас.

В понеделник и вторник всичко зависи от вас – само вие знаете кое е приоритет за вас и кое може да почака.
В сряда и четвъртък действията на хората около вас ще говорят много по-силно от думите им. Наблюдавайте тъкмо делата и вярвайте по-малко на казваното.
От петък до неделя обаче отношенията са непринудени, леки и прости – точно такива, каквито трябва да бъдат. Всичко опира до правилните хора…
 

РАК 22.06 – 23.07

През този период събитията около вас ще бъдат свързани с документи, финанси и ангажименти в професионален план. Всичко това ще изисква специалното ви внимание, тъй като нямате право на грешки, забавяния и недоразумения.
В дома ви всичко ще върви постарому, стига да не смесвате работните си ангажименти с личните.

В понеделник и вторник не знаете откъде да започнете – разпределянето на приоритетите изглежда трудно, тъй като в момента всичко изглежда належащо. Имате нужда от нещо, което ще ви зареди енергийно и да ви стимулира мисловно – разходка, книга, песен…
От сряда до петък всичко предразполага към интроспекция и вие предпочитате да сте насаме със себе си и мислите си.
През уикенда ще разберете, че колкото и да настоявате за някои неща, хората просто имат своите начини, които винаги ще предпочитат.

 

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Представителките на зодия Лъв могат да очакват важно и изключително радостно събитие, свързано с млад човек или дете.
Лични празници и поводи ще събират близките ви в дома ви.
Избирайте хората, с които желаете да прекарвате остатъка от свободното си време, тъй като много от персоните, с които се сблъсквате често, ви натоварват силно.

От понеделник до сряда имате приключенски порив, който ви кара да желаете да пътувате. Непознатите лица и далечните дестинации ви звучат така вълнуващо…
В четвъртък и петък разбирате, че желанието ви за пътешествия е всъщност желание да откриете нещо ново в себе си. Започвайте плануването!
Уикендът ще изисква от вас да оставите суетата настрана.
 

ДЕВА 24.08 – 23.09

Родените под знака на Девата трябва да се отърват от нереалистичните си очаквания в много отношения. Тъкмо сега това е особено важно, тъй като можете да се разочаровате горчиво. По-добре гледайте реалистично на нещата, макар и реализмът често да е суров. Само така можете да имате истинска представа за възможностите си.
Очаквайте позитивни новини от близки приятели, които ще приповдигнат духа ви.

В понеделник и вторник се чувствате като в клетка, но не против волята ви, а напротив – чувството ви за отговорност ви преследва. Това вероятно е свързано със семейни въпроси и ангажименти.
От сряда до петък всичко в професионален план изглежда монотонно и скучно, но в личен – съвсем не. Ще преживеете много романтика и красиви мигове.
През уикенда започвате да кроите сериозни планове за бъдещето. Сега нищо не е на пътя ви.
 

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Представителките на зодия Везни ще имат късмет в любовта през тази седмица. Ако сте усетили искри между теб и определен човек, не се колебайте да направите нещо по въпроса. А ако вече се радвате на романтични взаимоотношения, то се пригответе това да прерасне в нещо по-голямо.
Ще проявите загриженост към близък приятел, който се нуждае от помощта ви, тъй като в момента се сблъсква с проблеми.

В началото на седмицата всичко върви по вода, макар че се случват много неща в живота ви. Получавате подкрепа от близките ви, което ви мотивира много повече за това, което правите.
От сряда до петък ви съпровожда странно чувство на сантименталност, чиято причина може да не ви бъде ясна веднага.
В събота сте продуктивни и греещи.
Неделята е същинско съкровище – най-прекрасният ден от седмицата за вас.
 

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Тази седмица родените под знака на Скорпион могат да имат неуспехи или трудности при организирането на различни документи, договори и споразумения. Това се дължи най-вече на разсеяността, към която летният сезон предразполага. Съберете мислите си и свършете необходимото както трябва и в срок.
Налага се да промените нещо в отношенията си с хора, с които напоследък влизате в конфликти. Причината за това не е случайна.

От понеделник до сряда разполагате с хиляди идеи и планове за действие. Искате да рискувате, както и да се целите нависоко. Важното е да сте готови да поемете риска.
В четвъртък и петък разбирате, че амбицията е изтощителна и това е една от цените, които трябва да плащате, след като я имате.
Тъкмо затова през уикенда трябва да се отдадете на пълен релакс и дълги дрямки.
 

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

През тази седмица на Стрелците може да им се наложи да попътуват някъде против желанието им. Това обаче ще донесе със себе си само позитиви и успехи, което ще бъде изненадващ развой на събитията. Това в професионален план ще промени подхода ви и начина ви на работа.
Периодът се очертава ползотворен и много продуктивен.

В началото на седмицата правите всички от обкръжението ви неимоверно щастливи. Това се отнася до множество аспекти в живота ви и означава, че правите всичко правилно и с много любов.
От сряда до петък сте сред по-малко хора, но прекарвате дните си еуфорично и много любопитно – научавате нови неща дори за самите себе си.
През уикенда ще се запознаете с нов човек, който ще се окаже „перфектният непознат“, с когото можете да говорите за всичко.
 

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През периода за Козирозите предстои всичко да се развива в положителна и конструктивна насока. В семейството и любовта всичко ще бъде перфектно, което пък ще се отрази добре и върху работата ви. Когато всичко в личен план е чудесно, вие се справяте по-добре с всички струпали се ангажименти.
Ще се радвате на финансов напредък, който обаче ще трябва първо да заслужите с допълнителен ангажимент.

В понеделник и вторник търсите начини да дадете форма на всичките си диви и абстрактни идеи. Как можете да вложите енергията си в нещо, което да има значение за външния свят? Такива въпроси се въртят в главата ви в началото на седмицата.
От сряда до петък ще се радвате на непрекъсната редица от успехи. Докато дойде уикендът, се опитвате да постигате все повече и повече. Може би до неделя вече ще се радвате на резултати?
 

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Тази седмица може да предприемете пътуване по много приятен повод. Ако не можете тъкмо сега да стегнете багажа и да потеглите, то със сигурност някой ще ви гостува.
Нещо, което сте започнали отдавна, сега намира своя израз, носейки ви позитиви. Това е видно доказателство, че хубавите неща стават по-бавно и изискват търпение.

В понеделник и вторник сте общителни и искате да помогнете на все повече и повече хора около вас. Правите каквото можете, защото си давате сметка, че нищо не ви коства това да подадете ръка на някого.
В средата на седмицата ще се сблъскате с някои предизвикателства.
В петък ще бъдете въвлечени в драма, която ще ви коства много умора.
През уикенда се забавлявайте…много!
 

РИБИ 20.02 – 20.03

Тази седмица ще съумеете да реализирате някои от плановете си, свързани с финанси. Всичко ще се развие в положителна насока и ще се радвате на допълнителни пари у дома. Разбира се, всичко зависи от вас.
Любовният ви живот става все по-интересен, а вие сте готови да се впуснете в приключението. Лятото е перфектното време, за да създадете някои незабравими спомени.

Несъгласието е изненадващо полезно в понеделник и вторник. Чуждата гледна точка не противоречи на вашата – тя просто ви дава още една перспектива. Или иначе казано – конкуренцията понякога е ползотворна, а не лична.
В средата на седмицата присъдите на останалите са силни, но вие имате възможността да покажете себе си такива, каквито сте, което ще ви донесе само позитиви.
Този уикенд всичко, което искате, е да помогнете на някого.
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.