Петъчен БЛИЦ: Иво Димчев

Петъчен БЛИЦ: Иво Димчев

Иво Димчев е олицетворение на провокацията. Вижте!

Иво Димчев е олицетворение на думата провокация. Пърформанс Артист с главно А, който жонглира с музиката, движенията, танца и театъра като на игра (и не само). Жонгрила отлично и с думите. Един герой от "филм" за пораснали деца, с талант, чиято сила те връхлита като под хипноза! 

Представяме ви Иво Димчев такъв, какъвто го видяхме ние в този първосептемврийски ден по зелена риза, дънкови шорти, разчорлени букли, в черен джип и без цензура!  Точно толкова завладяващ, колкото е и музикалният му групов пърформанс СКУЛПТУРИ, който е част от програмата на международния фестивал за съвременен танц One Dance Week и нямаме търпение да му се насладим на дата 30-ти септември!!!

Дневният ми ред включва... когато съм си в София, сутрин отварям на разхождача на куче. Той ми е донесъл обикновено вече банан и кисело мляко.  Ям ги пред компютъра. Отговарям на имейли, къпя тяло. Разхождачът е върнал кучето. Напада ме сексуално. Понякога успявам да го ударжа, след това го изгонвам.

Коментари: 4

M
milemile (2017/09/02 / 08:35)
Гениален? Не бих казала. Упражнява се върху най-интимните моменти в живота на всеки човек. Хетеро или хомо, или и двете, все едно. Нищо, което не знаем или не правим, но той го прави публично. Изкуство? Нееееееееееее! Просто ЧАЛГА! За сноби и хора, които се заблуждават, че са артисти или са нещо по-различно от останалите, или са в обкръжение, което ги върти в собственото им влияние и пълна заблуда. Хора, които рядко се докосват до истинско ИЗКУСТВО в България. Хора, които рядко изпитват тези сексуални отношения интимно или имат нужда да им се помогне. Този е много повърхностен и простоват, учудена съм, че го заклеймявате като гениален. Слаба работа!
Q
QueenGeek (2017/09/01 / 10:14)
Гениален до мозъка на костите си и обратно!
V
Vintage queen (2017/09/01 / 09:49)
ПРЕКРАСНО! ПРЕКРАСНО! ПРЕКРАСНО!
P
prolet (2017/09/01 / 09:48)
Петъчно лятно провокативно!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.