Следва

Кожата ви е по-жадна отколкото сте предполагали

Този продукт срещу целулит НАИСТИНА работи! ИЗПРОБВАНО!

Няма какво да се залъгваме - външният вид и дребните му несъвършенства са от темите, непрестанно намиращи приложение в разговорите ни...

Body преди 6 години

Няма какво да се залъгваме - външният вид и дребните му несъвършенства са от темите, непрестанно намиращи приложение в разговорите ни.

Сред всичките ни, видими и невидими "недостатъци", ясно се откроява целулитът, способен да развали дори и най-приповдигнатото дамско настроение, особено пък през лятото, когато проблемните зони са на показ.

Оставяйки настрана неприятните помисли, предизвикани от темата, редно е да признаем, че с постоянство и адекватен подход, битката с това така неестетично състояние на кожата определено води до успех, и то повече от задоволителен.

Отговор на желанията ни за красота откриваме при експертите от Elancyl, "тайна", взета назаем от французойките и техните изключителни бюти ритуали. Усвоили до болка механизмите на женското тяло, те предоставят формули с активни съставки от кофеин, цекропия, салация и бръшлян, които поставят основите на по-добрата грижа и водят до забележителни резултати, едновременно с това оставяйки усещане за наслада:

Slim Design

Slim Design е последният патент на Elancyl от 2016-та, създаден да осигури грижа за силуета в ново измерение, борейки се срещу упорития целулит. С действащ Кофеин комплекс 3D, лосионът работи в три посоки: освобождаване - кофеинът действа върху верижното разграждане на мазнините; дрениране на тъканите - бръшлянът подсилва еластичността на кожата; омекотяване - салацията позволява интензивно изглаждане на портокаловата кожа, променяйки архитектурата на съединителната тъкан.

Оптимални резултати получаваме, прилагайки специалните разработени масаж техники от специалистите на Elancyl.


 

Cellu Slim 45+

Cellu Slim 45+ е разработен специално за дамите на възраст над 45, осигурявайки цялостна грижа в извайването и повдигането на силуета. Екстрактът от ябълка уплътнява и клинично доказано действа срещу отпускането на кожата, а кофеинът води до изглаждане и видим антицелулитен ефект след едва 28 дни на употреба. А богата топяща се текстура прави ритуалът с нанасянето на масажните движения още по-приятен.

Slim Design Night

Отново в борба с упорития целулит, Slim Design Night предлага нощна грижа, осигуряваща истинска иновация в отслабването. Заредена с екстракт от салация, бръшлян, комплект Кофеин 3D+GP4G стимулант, формулата осигурява изглаждане на повърхността с 24-часова ефикасност: двойно омекотяване на тъканите; стягане чрез намаляване на натрупванията; ускорено физиологично прочистване на клетките през цялата нощ; подобряване архитектурата на целулита.

Cellu Slim Нощен

Cellu Slim нощен е първата интензивна нощна грижа от френския бюти бранд Elancyl. Формулата отслабва силуета и изглажда целулитните натрупвания след едва 14 дни, благодарение на съставката GP4G, която активира клетъчния метаболизъм през нощта. Нежната текстура на крема пък превръща отделената минута за нанасяне в истинско удоволствие за сетивата.


 


 

More Body