Следва

Roberto Cavalli - Повелителят на животинския принт

Колекции Есен-Зима 2009-10. List of The Worst

След като ти показахме най-добрите колекции за сезон есен/зима 2009-10, и отбелязахме кои колекции са in...

All fashion преди 14 години

След като ти показахме най-добрите колекции за сезон есен/зима 2009-10, и отбелязахме кои колекции са in between, дойде време да ти покажем и кои най-лошите изпълнения според нас.

Селектирахме ги като взехме предвид работата на другите модни къщи и това какво самият лейбъл е представял през годините.

Ето така успяхме да изберем четири лейбъла, които този сезон не са оправдали иначе големите очаквания на потребителите им.

Gucci е лейбъл, от когото чакаш фурор. Първо, защото винаги е бил много пищен, цветен и богат, лъскав и скъп като усещане и второ, защото самата Фрида Джанини се заканваше колко уникални ще бъдат дрехите за зимния сезон. И все пак, според нас, кризата силно е повлияла на италианската марка, имайки предвид черните и сивите мрачни облекла, напомнящи за английската провинция в средата на Ноември.



Alessandro Dell’Acqua не е сред любимите ни дизайнери, но през последните няколко сезона започна да ни прави впечатление и откровено казано има неща, които бихме носили с удоволствие. Същото се отнася и за есенната му колекция, която ни се струва скучна, безформена и позната. За съжаление дизайнерът започна твърде много да се повтаря и ни прави впечатление, че често моделите му не се различават от тези в предишната колекция.



Сред най-скучните, лоши, недобри и не дотам оригинални колекции можем да сложим и тази на BCBG Max Azria. Тя попада тук по простата причина, че дрехите са лоши, пошли, не добре измислени и определено не напомнят за свежест, нещо ново и модерно. Каквото е целта на модата като цяло все пак.



Alexander Wang
също е сред имената, които ни разочароваха като ние отдаваме спадовете в работата на дизайнерите на кризата. Все пак големи имена като Кристиан Лакроа фалираха и вече не съществуват като лейбъли, какво остава за новите в бизнеса. И все пак ние сме силно разочаровани от Александър Уонг най-малкото защото очаквахме нещо ексцентрично и оригинално, а видяхме само и единствено скучни черни панталони и класически бели ризи.

Дотук става ясно, че кризата наистина се отразява зле на добрите изпълнения, защото свитият бюджет на лейбълите личи по простотата на материите и конструкциите. Нищо, че обещаваха да взривят с идеи. Остава да се надяваме кризата постепенно да отмине и добрите колекции да не закъснеят.

More All fashion