Следва

Street style вдъхновения: Animal prints are back!

It's all about Philips fashion

It's all about Philips fashion

Shopping преди 6 години

Дами и господа, време е да изхвърлите вашия стар и out of fashion телевизор. Като направите това, веднага, много бързо, влезте в колата и отлетете до най-близкия магазин, в който предлагат Philips.

Знаете ли защо? Защото, да ми простят другите компании, но Philips, да P- H- I- L- I- P- S TV, спечели EISA награда в категорията „Best Buy OLED TV 2017-2018“- от Европейската асоциация за образ и звук (European Imaging & Sound Association).

By the way, това признание от EISA е втората награда, която Philips 55POS9002 получава през 2017 г., след като получи честта да бъде номиниран за изключителен продукт в категорията за потребителска електроника от престижните Red Dot Product Awards.



Taка, знаете ли защо това уникално творение на технологията тряба да бъде ваше?
Защото първо: Philips TV предлага най-съвременната технология и производителност на достъпна цена.

Второ: OLED телевизора - само перфектното черно създава идеални цветове. 3-страненият Ambilight ще ви промени и ще ви накара да искате да гледате телевизия завинаги, а P5 Perfect Picture Engine ще се постаре да видите най-хубавата картина, която сте виждали.

Ще бъде колега на вашия Android и заедно ще танцувате до сутринта с помощта на технологията Philips Triple Ring, а с DTS HD Premium, всеки звук ще бъде перфектен.

И трето: Вярвате или не, този красавец има детайли от истински метал.

Ха! Its all about Philips fashion, baby!

 

More Shopping