Следва

Горещ летен макиаж

Летни хитове от извора. Отстъпки и промоции в салони Юлия Георгиева

В романтично-драматичния сюжет на лятото едно от най-прекрасните усещания е в подготовката преди самата...

Body преди 14 години

В романтично-драматичния сюжет на лятото едно от най-прекрасните усещания е в подготовката преди самата кулминация на сезона. Автобронзанти, следване на горещи тенденции, чисто нови слънчеви очила, ефирна рокля в бяло - всичко това ти доставя несравнимо удоволствие. Но ако сериозно искаш да градиш слънчевия си имидж за лятната ваканция, трябва да знаеш, че преди да нанесеш прасковения руж, се нуждаеш от много здрава и чиста основа, за да получиш желания секси ефект.

През горещите дни не е препоръчително да пренебрегваш салона за красота, на който имаш доверие, защото в тези деликатни три месеца имаш специална нужда от професионалист.

Вторият етаж на фризьорски салон Юлия Георгиева знаеш, че е оборудван с масажен и козметичен кабинет, а специалистите по масаж – Адриана, и козметика – Боряна, ще моделират тялото и настроението ти както го заслужаваш.

В козметичния кабинет на салона работят с професионалните продукти на френската компания Guinot и както вече веднъж ти разказахме, една от най-известните и предпочитани от холивудските звезди процедури е терапията Hydradermie за дълбоко и дълготрайно хидратиране, която е особено подходяща за летния сезон.



Тази "звездна" терапия комбинира високонаучна технология, създадена от компанията, с уменията на квалифициран и обучен козметик в името на един от най-важните органи на тялото ти – кожата. Hydradermie, освен че действа в дълбочина, включва и приятен масаж на лицето, който отпуска и разтоварва от стреса и умората.

Седмица преди пътуването е достатъчна, за да се приложи ефективно терапията върху кожата ти, като е добре всичко да започне от задължителната почистващата процедура на лицето. Hydradermie има и специална терапия за около очите и мъжка Hydraradermie със специфични аромати и продукти за мъжката кожа.

Салони Юлия Георгиева
си ти приготвили специална изненада – при всяка процедура Hydradermie Classic получаваш напълно безплатно почистване на лице и всичко това за лятната промо цена от 72 лв. При Hydradermie, включваща и околоочния контур, цената е 92 лв и отново е с подарък - почистване.



Изненади и промоционални пакети крият и в съседния масажен кабинет, където подходящата за лятото терапия с кафе и зехтин върху тялото ти вече е с 10% отстъпка или само за 33 лв. Тази процедура премахва мъртвата кожа по повърхността като оставя чиста и еластична кожата на тялото ти, готова за слънчеви бани, без да забравяш задължителния фактор uv-защита, разбира се.

Масажът с кафе и зехтин преди море ексфолира кожата, което задържа по-дълго слънчевия загар върху тялото ти без да се появи досадното белене на горния слой. Терапията можеш да направиш и след отпуската, защото ще хидратира цялото ти тяло и ще остави по него само равномерен секси тен и гладка кожа.

Тази процедура можеш да прилагаш по всяко време на годината, защото винаги имаш нужда от антистрес часове с масажиста и чисто нова кожа като резултат.

Ако имаш достатъчно време преди отпуската и си платиш предварително 10 терапевтични процедури с кафе и зехтин, отново имаш 10% отстъпка от цената, а при следващи 10 процедури, пак платени предварително, освен отстъпката, получаваш специален летен подарък - еднократен антицелулитен масаж.

Звучи повече от прекрасно за твоето перфектно лято, защото какво по-добро начало от това да се чувстваш уверена в красиво моделираното си тяло, което нямаш търпение да изложиш на някой морски бряг. Или яхтена палуба например!

Салон и професионална фризьорска школа Юлия Георгиева се намира в кв. Изток, ул. Юрий Гагарин 22А, на ъгъла с ул. Атанас Далчев.

Тел: 02 971 95 22 ; 0898 369 269

More from View Sofia

More Body