Месечен ХОРОСКОП - Септември 2017

Astro преди 6 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

За вас септември е чудесен месец за развитието на взаимоотношенията с хората във всякакъв аспект – и професионален, и личен. В любовта връзките ще преминат на следващ етап, в работата ще завържете важни контакти, а в приятелството – ще се доверите повече отпреди.
През този период очаквайте новини, покана или предложение, които ще ви дадат голяма надежда за нещо, което искате да се случи през тази година.
В обкръжението ви има хора, с които споделяте общи интереси. Те могат да се намесят в някои ваши планове, но това ще бъде по-скоро за добро.
Важни промени ще настъпят след разговора ви с една определена жена. Тя играе важна роля в живота ви.

Щастливи сте, когато нещата се стичат така, както желаете. Сега виждате малко от резултатите, които сте искали, и това ви кара да продължавате с още повече сили, устрем и амбиция.
Изпитвате необходимост да откриете себе си и духовността си. Толкова много неща все още не сте изпитали, както и много инстинкти от вътрешното си Аз не сте отприщили. Отдавайте се на нещата, които усещате, че ви обогатяват духовно и личностно. Експериментирайте и бъдете по-смели.
Говорете директно с хората. Искреността се цени, а и посредниците не винаги са добра идея. Най-добре е всеки да чува лично от вас това, което имате да му кажете.
 

Хороскоп

Още от Astro