Месечен ХОРОСКОП - Септември 2017

Astro преди 6 години

РИБИ 20.02 – 20.03

През септември най- после ще се освободите от натрупаното напрежение през изминалия месец. Готови сте да гледате право напред, без да се тревожите и ядосвате за предишни неща.
На път сте да уредите финансови взаимоотношения с лице, които познавате отдавна.
През този период неочаквани неща могат да ви донесат неимоверен късмет. Просто почакайте и ще видите, че е така.
Имате нужда да разговаряте за чувствата си, тъй като рискувате да стаите отново всичко в себе си. Независимо дали искате да изразите положителна емоция, или обратното, то трябва да споделяте с правилния човек всичко това.
Концентрирайте се върху това доколко сте свободни в действията си. Може да откриете много факти, които досега не сте забелязвали. Не оставяйте нещата така.

Не пренебрегвайте малките неща, доста често в тях се крие отговорът, който търсите.
Добротата и всеотдайността ви отварят много врати. Но ще трябва да се научите, че грижата за другите не трябва да бъде пред грижата за самите вас. В този ред на мисли, редно е да се отдадете на всичко, което сте отлагали досега, а сте искали да направите. Нищо не може да чака повече и минута отлагане.
Бъдете нащрек за хора, които не са такива, каквито изглеждат. Вие сте открити и незлонамерени, но не всички от обкръжението ви са такива.
Тръпката, която получавате, когато сте на ново място, когато не говорите езика на останалите и когато за пръв път виждате нещо, е тръпката, от която се нуждаете сега. Подарете си това приключение.

 

Хороскоп

Още от Astro