Philips = Forever

Само идеалното черно създава идеално цветно.

Адреси преди 6 години

Откакто спечели трона на EISA наградите в категория Best Buy OLED TV 2017-2018, Philips непрекъснато ни изненадва с нови вдъхновяващи и уникални творения на техологията, ведно с модерното изкуство, което се забелязва връху брилиянтните силует и форма на външния ултра софистициран дизайн на всичките си продукти.

Дзън-Дзън. OMG! Моля ви, подпишете, да, да, ей сега. Благодаря, благодаря и на вас, приятен ден! Ножица, леко, внимателно, готово. Шок! My new бейби is here. Настъпва 3-минутно мълчание, в което очите са само и единствено вперени в него. Нежно и повърхностно минавам с пръст, осъзнавайки, че докосвам извънземното.

Специално запазеният разклонител с нетърпение чака да се осъществи картината на райската градина, в която очите потъват в захлас. Неговата slim-елегантност е най-великолепният фешън силует на всички времена. За да бъде парадигмата точна, че красотата идва отвътре, натискам бутона. Позитивно "ослепен", отвоарям инструкциите, за да /не/ се изгубя в света на красотата.
 
По следните причини:




Първо: Philips 901F, 4K OLED е супертънък телевизор, работещ с Android. С фантастичната си технология Ambilight прави екрана много по-широк, а зрителското ви изживяване - по-завладяващо. Заедно с 8-те милиона пиксела и 4K Ultra HD способност настръхвам при всеки поглед, упътен в най-красивата картина, която съм виждал досега. Междувременно Philips Quad Core обединява силите си с моя Android, за да осигури вълнуващо игрово изживяване. 16 GB колаборират с Google Play, във функция да уголемят вътрешната му памет и да освободят достатъчно място за съхраняване на всяка преживяно като любимо съдържание.



Второ: Само идеалното черно създава идеалното цветно. High Dynamic Range Perfect е най-добрият избор за да се насладя на ярките акценти, невероятения контраст и чисти ясни детайли. Изобилието от микромембрани в елегантна кутия на високоговорителя допринася този, мой, нов телевизор да звучи толкова добре, колкото изглежда.



И трето: Всичко това е реланост! Be with me и с всички други Forever, защото това творение ще ви отвори преспективите и погледа към бъдещето в дизайна, технологията и футуристичния адреналин, който ще усещаме, аз, и вие, и всички, винаги, когато го погледнем.

Philips, мъркащият, ултрамодерен приятел от стената.



 

More Адреси