Следва

Тина Кунаки, Мария Бакалова, Хайди Клум, Кейти Пери и Орландо Блум - повече от блясък на благотворително събитие в Италия

Xiaomi отвори първия си официален магазин в България

Събитието уважиха редица фенове на бранда и представители на регионалния мениджмънт на Xiaomi

All About Life преди 2 години

София, 02.08.2021 – Първият официален магазин на Xiaomi в България посрещна своите първи клиенти на 31-ви юли в Paradise Center. Официалното прерязване на лентата се случи пред очите на редица фенове, които с нетърпение очакваха да вземат в ръце и да изпробват най-новите продукти на бранда.

Xiaomi магазинът е първият официален търговски обект на марката в България и е създаден благодарение на сътрудничеството между Xiaomi и партньорите от Dphone. В него клиентите ще имат възможност да получат достъп до най-новите технологии, като в това число влиза разнообразното портфолио от смартфони на бранда, както и иновативните смарт устройства, аудио и видео продукти и аксесоари на марката. Част от продуктите, като смарт телевизорите, бяха показани за пръв път официално в България.

Събитието се радваше на огромен интерес, събирайки най-верните фенове на Xiaomi, които очакваха с нетърпение големите намаления и изненади. Много преди обявения час за откриване, пред магазина се изви безпрецедентна опашка от желаещи да се запознаят отблизо с продуктите, като интересът не спадна през целия ден. Xiaomi магазинът ще предлага отстъпки до -15%* на продуктите от своята екосистема до 08.08.2021.
Редица официални гости, в това число международни фигури от мениджмънта на Xiaomi, пристигнаха в България, за да поздравят първите клиенти на магазина. Домакин на събитието беше Николай Нанков, Мениджър на Xiaomi за България, а към него се присъединиха Анджей Гладки, зам.-генерален мениджър за Xiaomi CEE & Nordics региона и Бери Дун – генерален мениджър на Dphone за Източна Европа.

Николай Нанков, Мениджър на Xiaomi за България, изтъкна колко стратегически важен за бранда е този ден, като сподели: “Нашата цел е винаги да сме близо до клиентите и феновете на Xiaomi. Предлагайки широка гама от продуктово портфолио в магазина, ние правим нашите устройства още по-достъпни за потребителите. Мисията ни е да предоставим иновации за всички, затова и ще продължаваме да откриваме Xiaomi магазини в България, да разрастваме оторизираното разпространение, и разбира се – ще пускаме нови продукти на пазара.”
Откриването на Xiaomi магазин в България е от ключово значение за затвърждаването на позициите на бранда в страната. Вече 4 световни агенции за пазарни проучвания потвърдиха позицията на Xiaomi като втори по големина производител на смартфони в целия свят, в това число IDC, Canalys, Strategy Analytics и Counterpoint. Според последния доклад на IDC, Xiaomi постига рекорден обем от 53,1 милиона продадени смартфона и годишен ръст от 86,6%.
- Интелигентната свързаност става все по-интегрирана в живота на хората, а стратегията на Xiaomi за развитие на смартфон и AIoT устройствата ще засили допълнително този ефект, помагайки ни да спечелим повече потребители и да засилим ефекта на нашия бизнес модел. Това ще ни помогне да постигнем мисията си да предоставим на всички по света възможността да се радват на по-добър живот чрез иновативни технологии, като в същото време затвърждава лидерските позиции на Xiaomi в интелигентния живот в бъдеще - посочи Анджей Гладки, зам.-генерален мениджър за Xiaomi CEE & Nordics региона

- Щастлив съм, че благодарение на ползотворното партньорство между Xiaomi и DPhone, първият официален Xiaomi магазин в България е вече факт! Даваме заявка регулярно да обновяваме продуктовото портфолио с най-новите иновации на бранда, тъй като именно тук е мястото, където хората могат не само да тестват повечето устройства на Xiaomi, но също и да получат консултация и помощ от обучени професионалисти, сподели Бери Дун, Генерален мениджър на Dphone за Източна Европа.

Първият официален магазин на Xiaomi е позициониран в Paradise Center, етаж 0 в София.

More All About Life