Следва

NYFW Пролет/Лято 2018: Coach 1941

Кой е новият главен редактор на ELLE US?

След оттеглянето на Роби Мейърс, американският ЕLLE вече е горд притежател на нов главен редактор...

All fashion преди 6 години

След оттеглянето на Роби Мейърс, американският ЕLLE вече е горд притежател на нов главен редактор - иконата Нина Гарсия.Добре позната като досегашния криейтив директор на списание Marie Claire, Гарсия е призната по цял свят за фешън богиня. Разбира се, професионалният й път не се ограничава дотук. Зад гърба си тя има четири издадени книги за мода и няма как да пропуснем да споменем за дългогодишния й „стаж” като жури на „Project Runway”.

Тръпнем в очакване да разберем какво ще ни предложи и като главен редактор.

More All fashion

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 11 часа

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък. 

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 2 дни

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 6 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".