Намерени в превода: Нели Митева в Umami

Намерени в превода: Нели Митева в Umami

Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите!

Една истинска дама, начетена и ерудирана жена, безспорен жител на света ще се открие днес пред нас по различен и личен начин и така ще ни позволи да се доближим до душевността й. Дали тя е есенциална, пикантна, рискуваща, прекалено силна или пък нежна, навременна, преценяваща, въздействаща откриваме в приятната ни среща, отлетяла като миг, при очарователните ни домакини от UMAMI.

Нели Митева, както знаете, е добре известна сред модните среди, не само в България. ИВАН АСЕН 22 е може би най-емоционалното пространство с най- концептуална платформа за представяне на съвременен моден дизайн у нас, в което Нели твори и отдава цялото си Аз.

Следва повече за живота й преди и сега, в България и Германия, за модата, материите, приятелите, усещанията и предпочитанията на един космополитен човек.

V.S: Нели, бидейки „разпокъсана” в годините от двете страни на Берлинската стена и преживяла и живяла с и в „двата режима”, коя е „първата ти любов” – мъж, държава, мода, театър?...
Н.М: Може би е театърът, защото от много малки родителите ми ни възпитаха с брат ми с това изкуство – водеха ни много, отрасли сме сред декори и актьори. Така че - може би това е първото ми влюбване, в сцената.

V.S: Помниш ли първата постановка?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.