Следва

Маските на Клеопатра

Здрав тен в здрава кожа... Това го може Soladerm

Лято е и си мислим за море. Взимайки със себе си тъмни очила, модна шапка и плажен чадър, не трябва да забравяме и слънцезащитните средства...

Body преди 14 години

Лято е и си мислим за море. Взимайки със себе си тъмни очила, модна шапка и плажен чадър, не трябва да забравяме и слънцезащитните средства.

Днес почти всички сме чували, че ултравиолетовите лъчи (UVA и UVB ) са опасни за здравето на кожата. Освен положителния ефект, който имат (синтез на витамин D - важен за растежа; «доброто настроение»; подобрението на някои заболявания, като псориазис и др.), слънчевите лъчи могат да бъдат и вредни за тялото, особено за кожата и нейните клетки.

Продължителното излагане на слънце може да предизвика рак на кожата, бенки и кафяви петна, които да прераснат в меланом. Но подобни заплахи често ги пропускаме покрай ушите си. Затова знанието, че кожата под слънцето старее, може би ще предизвика по-голям интерес, особено при жените. В замяна на загара, слънцето взима колаген, еластин и други вещества, в резултат на което кожата губи еластичността си, обезводнява се, появяват се бръчки и петна, които свидетелстват за преждевременното й стареене.

За да се избегне стареенето на кожата и да се изключи вероятността от изгаряния е необходимо използването на слънцезащитни средства – кремове, лосиони, масла, спрей. В състава си, те имат елементи блокиращи вредното гама-излъчване, а също комплекс от необходими витамини, осигуряващи защита от изсушаването на епидермиса.
Soladerm® HP продукти са разработени от експерти в дерматологията и комбинират най-новите и иновативни активни съставки с изключително комфортна текстура, осигурявайки тройно действие:

1. Ефикасна защита на кожата от UVA и UVB лъчи, благодарение на синергичното действие на слънцезащитни филтри с широк спектър на действие и висока защита.

2. Защита на ДНК, нашето генетично наследство, благодарение на нов патентован комплекс: cellul protect 3, който осигурява активна защита срещу вредните и необратими ефекти на слънцето, има антиоксидантно действие и предпазва кожата от преждевременно стареене.

3. Подобряват еластичността на кожата, хидратират и осигуряват придобиването на здравословен тен, благодарение на натуралното масло от Macadamia.

За да избереш най-подходящото слънцезащитно средство е добре да се съобразиш със своя тип кожа. Продуктите Soladerm® HP са разработени, за да отговорят на индивидуалните нужди на всеки тип кожа при излагането на слънце, осигурявайки: полза от слънцето, но с активна защита от UVA и UVB лъчите, здраве и младост благодарение на действието на Cellul Protect 3 и комфорт и хидратация чрез маслото от Macadamia.

Soladerm® HP осигуряват максимална ефикасност и безопасност дори за най-чувствителните кожи – без парабени, без консерванти, без парфюм:

- Soladerm® HP крем SPF 50+ за лицe и Soladerm® HP спрей SPF 50+ за тяло са с изключително висока защита за много светла кожа или при интензивно излагане на слънце.

- Soladerm® HP крем SPF 30 за лице и Soladerm® HP спрей SPF 30 за тяло са с висока защита за тъмна кожа.

Изключително леката им текстура ги прави приятни за употреба и лесни за нанасяне. Осигуряват моментален комфорт и мекота на кожата. Немазни, устойчиви на вода и пот, продуктите Soladerm® HP се нанасят лесно, без да оставят бял филм върху кожата.

За да са максимално полезни слънцезащитните средства, има няколко правила, които е нужно да се спазват. Първо, нанасяй слънцезащитни средства отрано, 20 минути преди излагане на слънце, второ, ообено внимание обърни на бързо изгарящите части – нос, рамене, гърди, и трето, нанасяй слънцезащитния продукт на всеки 2 часа с кръгови движения равномерно по цялото тяло, твърде дебелия слой не е препоръчителен.

Така придобиваш красив и здравословен тен, а продуктите Soladerm® HP ще намериш в аптеките.
 

More from View Sofia

More Body