Следва

PFW Пролет/Лято 2018: Louis Vuitton

Vogue x Irving Penn Event. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

По десетобалната...

All fashion преди 6 години

Модната индустрия никога не спи - винаги има парти, ревю или представяне, което да проследим. Особеното по време на fashion month е, че събитията са от изискано по-изискано - такова беше и това, което обсъдихме миналата седмица, такова е и бляскавото събитие, върху което спираме вниманието си днес.

Партито, организирано от Vogue Paris с помощта на Place Vendome Qatar по случай откриването на изложбата Irving Penn, събира на едно място тълпа от модни А-list гости, които на свой ред ще получат нашите справедливи оценки.

Дрехите на "заподозрените" коментират Габи, Петя и Цвети

Наташа Поли

Габриела 10/10

Фантастична е, жената сама по себе си, но и подборът от прическата до чантичката включително. Това е пример за оптималното съчетаване между чисто женствени и тренди фешън елементи, за които всички умираме.

Петя 9/10

Руският модел безупречно се справя с комбинацията от готически шик и нежна черна дантела, а характерното й предизвикателно изражение е най-голямото й "модно оръжие", работещо винаги в нейна полза.

Цветина 10/10

Фаталната жена, много ми напомня за ретро силуетите на Маккуин и виждането му за нещата в черно. Роклята е чудесна, изрязаните дантелени акценти са точно на мястото си, а гримът, прическата и аксесоарите са чудесно съобразени.


Алесандра Амброзио

Габриела 9/10

Чудесен хибрид между кимоно и блейзър-роклята, а самата Алесандра изглежда прекрасно. Може би, е с една идея по-семпло, отколкото би ми се искало.

Петя 8/10

Аутфитът на бразилката е тотално печеливш - стилният тренч стои изключително женствено на голо, а прибраната коса допълнително подсилва усещането за парижански шик и известна доза загадъчност. Класическото черно стилето визуално прави оформените крака на модела още по-изваяни (сякаш това е възможно!)

Цветина 3/10

Хм... всички знаем, че пижама трендът е ултра модерен в момента, но това сатенено кимоно до земята никак не е удачно решение за аутфит за събитие от подобрен ранг. Никак не ми допада и вдигнатата яка, да не говорим, че райетата (или поне в този им вид) никак не са за Алесандра...


Джована Баталия

Габриела 8/10

Джована и нейните животински принтове! Когато един от най-изявените стилисти в света се облича от глава до пети в животински принт, а аксесоарите поръсва с щедра доза кристали, ние само одобрително кимаме и се възхищаваме на смелостта й.

Петя 7/10

Очарователната италианка не изневерява на стила си и отново залага на екстравагантна комбинация. Не съм сигурна, че ако зад този аутфит стоеше друг, а не Джована, зебровият принт би стоял толкова приятно.

Цветина 1/10

Апокалипсис... Ужасно, отвратително съчетание на животински принт с кич колан, цветен клъч и сребърни обувки на висок ток. Честно казано, не знам дали е възможна по покъртителна "фешън" комбинация.


Киара Ферани

Габриела 6/10

Самата интерпретация на кимоното ми идва прекалено агресивна с всичките тези бродерии. Като изключим това, идеята съвсем не е лоша.

Петя 3/10

За разлика от сънародничката си, смелите модни избори на Киара невинаги са толкова сполучливи, а този тоалет е чист пример тъкмо за това. Комбинацията на материи дразни окото повече отколкото се харесва - ако разделим тоалета на Киара на две и съчетаем ботушите с друга горна част, а роклята с японски елементи с други обувки, бихме получили два доста по-добри стилистични избора.

Цветина 2/10

Определено напоследък на Киара не й се получава винаги що се отнася до избор на модна визия за събитие. Този дизайн инспириран от Източна Азия никак, ама никак, не комплементира на визията й. Ботушите над коляното, може да се завръщат на модната сцена, но определено ви съветваме - не ги носете по този начин. Наистина, доста несполучлива комбинация...
 

Грейс Елизабет

Габриела 6/10

Прекрасно момиче, което се е опитало без да влага много усилие да постигне онзи много строг, но елегантен вид, който една част от забележителните жени на червения килим успяват да добият. Резултатът обаче никак не е впечатляващ, а по-скоро семпъл.

Петя 10/10

Готик нотките, които виждаме при Наташа Поли, не отсъстват и тук. При този модел обаче виждаме и по-смела комбинация от материи и форми, а резултатът е личният ми фаворит за вечерта.

Цветина 9/10

Харесва ми, особено акцентът върху рамената, както и високата талия и асиметричния подгъв на панталонът. Изчистена, много шикознза и същевременно дръзка визия, комбинирана с чудесни обувки и клъч с интересен дизайн.

More All fashion