IN SLOGANS WE BELIЕVE!

IN SLOGANS WE BELIЕVE!

Слоганите, да!

Поредица от думи върху тениски или стени, или каквото и да е друго, които притежават силата да те вдигнат в октомврийския четвъртък от леглото и да ти вдъхват смелост да направиш онова обаждане, от което те е страх, но искаш от месеци. Слоганите, които по един магичен и красив начин напътстват в така объркания ни /понякога, но повече винаги/ живот.

Нора Ампова, Мила Атева, Калоян Илиев - Кокимото, Антония Пашова - TOCHKA, Милко Бояров, Prototype 23 и Глория Петкова са имената, които се съгласиха безусловно да ни "упътят" в авторското предизвикателство на View Sofia - LIFE V.S. Slogans със своите жестоки авторски послания, създадени специално за този проект и по тази наша поръчка!

Enjoy! AS WE did!
(Антония-Tochka/ "ME IS YOU")


Slogan / Prototype 23 / Чанта H&M/ Обувки H&M
Slogan/ Нора Ампова " Love is a color"


Slogan/ Мила Атева 
I DON'T DO TRENDS!

"Идеята на този слоган е, че тенденциите са пазарен инструмент, а не са в полза на потребителя. Много по-важно за визията и личността е да имаш собствен стил.

Коментари: 1

P
popfolkdevotee (2017/10/19 / 20:01)
- б р а в о, б е! Б Р А В О! Много любимият ми подход...МНОГО Е ВАЖНО ДА СЕ ПОКАЖЕ, да се наяви, как синтагмата и парадигмата в езика има своето разгръщане през езика на F A S H I O N как една дреха, един ансамбъл, дори един силует може да бъде slogan.. какво значи една дреха на жаргон..Жаргонът на outfit?!?
.Ако запазите тази посока, то ние ще сме направени щастливи за следващите 293 години.
Истинско удоволствие за нас е да виждаме, как ядрото на криейтива в редакцията започва да самосъзнава и да вярва.
това е то friendly media, медия на приятели, от приятели..ОБЩНОСТ. ( COMMUNITY OF BELIEVERS )

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.