IN SLOGANS WE BELIЕVE!

IN SLOGANS WE BELIЕVE!

Слоганите, да!

Слоганите, които така силно вълнуват и нас, и модната индустрия, и артистите във всичките им форми.

EXPRESS YOURSELF!

Поредица от думи върху тениски или стени, или каквото и да е друго, които притежават силата да те вдигнат в октомврийския четвъртък от леглото и да ти вдъхват смелост да направиш онова обаждане, от което те е страх, но искаш от месеци. Слоганите, които по един магичен и красив начин напътстват в така объркания ни /понякога, но повече винаги/ живот.

Нора Ампова, Мила Атева, Калоян Илиев - Кокимото, Антония Пашова - TOCHKA, Милко Бояров, Prototype 23 и Глория Петкова са имената, които се съгласиха безусловно да ни "упътят" в авторското предизвикателство на View Sofia - LIFE V.S. Slogans със своите жестоки авторски послания, създадени специално за този проект и по тази наша поръчка!

Enjoy! AS WE did!
(Антония-Tochka/ "ME IS YOU")


Slogan / Prototype 23 / Чанта H&M/ Обувки H&M
Slogan/ Нора Ампова " Love is a color"


Slogan/ Мила Атева 
I DON'T DO TRENDS!

"Идеята на този слоган е, че тенденциите са пазарен инструмент, а не са в полза на потребителя. Много по-важно за визията и личността е да имаш собствен стил. Твоите цветове, твоят силует, твоите дължини и общи пропорции. Когато овладееш "твоето", винаги можеш да избереш от новото и актуалното."


Боти H&M


Кожено яке/ личен архив


Slogan/ Глория Петкова " Дарлинг, чил" 


Slogan/ Калоян Илиев Кокимото "Аз съм ВЕЛИК, защото съм ВЕЛИК" 

 „Аз съм велик, защото съм велик“ (I’m great, because I’m great”). Изхождайки от техниката на логическата манипулация в публичния дискурс, използвам принципа Circulus Vitiosus (от латински „порочен кръг“). Това е начинът на аргументиране, при който тезата изпълнява ролята на довод, опитвайки се да обоснове самата себе си.
"


Кожено яке/ личен архив
Ръкавици&Ботуши H&M, шлифер Burberry, арфхив на Редакцията 
 Slogan/ Милко Бояров "I belive in miracles the way I belive in myself"
 
Авторите
Нора Ампова: 28 години. Талантлив автор, завършил Художествената академия в класа на проф. Андрей Даниел и вече млада майка. С редица изложби зад гърба си и виртуозно усещане за изкуство (към което признаваме си сме пристрастени!)

Мила Атева: моден дизайнер и създател на вдъхновението Sassa Bjorg.Творец с главно "Т", който не спира да създава мода извън границите.

Калоян Илиев- Кокимото: Родом от Варна, но покорител на света чрез своето "меко казано" зашеметяващо изкуство. През 2008-а завършва своето образование във факултета по изобразителни изкуства в Търново и специализира графика в академията за изящни изкуства в град Лодз, Полша. Провокативен артист без ограничения и автор на повече 22 самостоятелни изложби.

Антония Пашова - TOCHKA: Жена с изключителен стил и дизайнер,чийто усет и отношение към модата те карат да се чувсташ в компанията на наистина специален човек. Завършва Националната художествена академия със специалност Мода.

Милко Бояров: 27 години. Завършил Национална Художесвена Академия. Създател на мечти, чрез таланта си да изработва бижута от едни други- космически измерения. В момента Милко е в Цюрих и работи за световноизвестната марка часовници Swatch.

Prototype 23: Антония Кондова и Станислава Димитрова. Две млади и красиви момичета, с впечатляващо усещане за мода. Креативно дуо, което създава една съвременна, различна и новаторска модна марка.

Глория Петкова:  Красавица - червенокоска. На 26 години. Модел, актриса, диджей и Артист с главно "А". Момиче с богато усещане за естетика и отношение към изкуството - абстрактното изкуство. Завършва Художествената гимназия, след което заминава да учи мъжки моден дизайн в Лондонския моден колеж. Днес с адрес: България, Глория продължава да твори и дерзае с пълна сила, а ние сме в нетърпеливо очакване на новите и проекти! Фотограф: Делчо Димов за View Sofia
Стайлинг : Филип Тренчовски & Йоанна Дертлиева
Грим:  Неви/ Inglot с помоща на течни сенки Aquastic 20, Freedom System HD Hightlight 154, Diamond Lip Tint 104.
Модели: Илона, Гергана, Калина, Маргарита / Ivet Fashion 


Благодарим ВИ! 

Коментари: 1

P
popfolkdevotee (2017/10/19 / 20:01)
- б р а в о, б е! Б Р А В О! Много любимият ми подход...МНОГО Е ВАЖНО ДА СЕ ПОКАЖЕ, да се наяви, как синтагмата и парадигмата в езика има своето разгръщане през езика на F A S H I O N как една дреха, един ансамбъл, дори един силует може да бъде slogan.. какво значи една дреха на жаргон..Жаргонът на outfit?!?
.Ако запазите тази посока, то ние ще сме направени щастливи за следващите 293 години.
Истинско удоволствие за нас е да виждаме, как ядрото на криейтива в редакцията започва да самосъзнава и да вярва.
това е то friendly media, медия на приятели, от приятели..ОБЩНОСТ. ( COMMUNITY OF BELIEVERS )

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.