Следва

Bridal Fall 2018: Reem Acra

Всички носят: Барети

null

Fashion преди 6 години

Баретата, едно от онези френски клишета, за които всички задружно мислехме, че ще остане дълбоко заровена в миналото, се завръща и то с пълна сила на модния хоризонт. Абсолютният символ на френската сатира започна своето постепенно навлизане сред тенденциите още миналата година, когато Мария Грация Кюри, с втората си колекция за Dior, стилизира моделите на котешката пътечка именно с кожени барети.

Dior Есен/Зима 2017

Както добре ни е известно, шапките като цяло обхващат немалка част от тенденциите за настоящия сезон, припомняме надълго и нашироко за boy модела, нашумял особено много през изминалия моден месец тук. Baker's boy и баретата заедно поставят рамките ако не на тенденциите като цяло, то поне на случващото се в стрийт стайла, както сами ще се убедите от последвалите тук снимки.

От класическия филцов черен модел до по-смелия и червен такъв, както и Dior интерпретацията от кожа, баретата работи чудесно във всяка една модна стилизация, която може да дойде наум - от тренди в момента строгите костюми до абсолютно женствени миди и макси рокли, но и още много други...






























More Fashion