Следва

It shopping list: Есен е, бре!

5 цвята, You must have! тази Есен и Зима

Make it, Shake it, Break it

Fashion преди 6 години

Задаването на хладния сезон е перфектното извинение за похарчването на спестените материални средства и ъпдейт на гардероба с нови подходящи цветове за предстоящия сезон.

Mustard е първият от актуалните цветове, промотиран от наша страна за вас, в седмичната ни рубрика Fashion battle.

Milkshake pink


За да се изстреляме директно в епицентъра на есенните тенденции за 2017г., е необходим поне един розов детайл, който бонбонено ще освежи всичко наоколо.

Пуловери и дълги рокли, проектирани от подходяща материя за листопадния сезон, са идеалните фешън елементи, които трябва да притежаваме, по възможност още на момента.

+ добавяме и розов руж за фин детайл.

50 shades of киви

 

Тази цветова гама е идеалната основа за създаване на градски, спортен външен вид. Не съществува есен без нюанс от зелена гора, а по-тъмните цветове винаги са in fashion с настъпването на всеки студен сезон.

Mother nature е неизчерпаем източник на вдъхновение, като тази година под прожектора застават по-топлите тонове на киви и мента, които пък по наше предложение блестят в пълна сила с малко помощ от някой друг червен детайл, като червило например. 

Cherry berry

 

 

Вдъхновени от божественото питие нектар, световните модни централи определят този романтичен цвят с нюанс на горски плодове, за потенциална тенденция в аксесоарите и не само.

Шапка, червило, очила и колан, в този цвят, са част от ключовите елементи за сезона, които задължително трябва да ги присъстват в плановете ни за креативен стайлинг.

Уютната топлина която излъчва този цвят, ще бъде светлата точка в студената зима.

Silver mirror

Стриктен, нежен и футуристичен.

Независимо дали е с отблясъци или мат, сребърният цвят се наблюдава от почти всяко дизайнерско дефиле и от всяка една модна столица в света. 

В тенденциите, които наскоро коментирахме, Paco Rabanne впечатли с неочакван ход за стила на модната къща, създавайки деконструктивна колекция за сезон Есен/ Зима 2017-та , различна и в опозиция на "традиционните модни тенденции". Освен интересните кройки, на преден план излиза и красивата палитра от студени металик нюанси. 

Надяваме се, че именно този цвят ще остане поне още година и половина сред най- актуалните тендеции.

More Fashion