„25-и КАДЪР“ във Vivacom Art Hall

„25-и КАДЪР“ във Vivacom Art Hall

Фотографска изложба със сюжети, вдъхновени от знакови филми, става част от програмата на кино-литературния фестивал Cinelibri 2017

 

Третото издание на кино-литературния фестивал Cinelibri тази година е обогатено с подкрепата на VIVACOM, която подготви оригинален подарък за почитателите на изкуството – фотографска интерпретация на 10 от филмите в програмата на фестивала. Фотоисториите са дело на творческия тандем на Ивайло Петров, когото компанията подкрепя и в предишни творчески проекти, и Емануела Беловарски – от Whaleworx Studio. Българският телеком е партньор на фестивала Cinelibri за втора поредна година, а изложбата „25-ти кадър“ продължава дългогодишната традиция, установена от VIVACOM Art Hall – да търси път за колаборация между различните изкуства в името на едно вълнуващо, новаторско и обогатяващо преживяване за публиката.

Със серията „25-и кадър“ младите автори продължават играта на Cinelibri между думи и визия. Споделяйки своя алтернативен прочит на десет от филмите на фестивала, те ги изпълват с нов смисъл и внушение и отвеждат зрителя в неочаквана реалност.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.