Следва

Щрак, fashion, на портрет: Гери-Никол

Всичко в детайли за VS Fashion Show 2017

Какво знаем досега и какво можем да очакваме от VS Fashion Show 2017...

All fashion преди 6 години

Всяка година Victoria's Secret събира на едно място най-красивите жени в модния бизнес за традиционното си модно шоу, за да представи всичко ново при изисканото бельо. От спортна линия, през съблазнителните дантелени сетове, до струващия милиони, Fantasy Bra - предоставяме ви всичко, което знаем за тазгодишното шоу на Victoria's Secret!

През 2016г. модният гигант събра на подиума си едни от най-големите имена не само в модната, но и в музикалната индустрия. Гласовете на The Weeknd, Lady Gaga и Бруно Марс изпълниха Grand Palais в Париж. Тази година ангелите на VS се отправят към Шанхай.

Кастингите, които се проведоха в Ню Йорк, вече достатъчно разпалиха спекулациите около това кои модели, изпълнители и дизайнери ще се включат в подготовката на спектакъла тази година.

Опитахме се да съберем на едно място цялата налична информация за предстоящият спектакъл, който всички очакваме с нетърпение. Вижте какво открихме в редовете по-долу:

Къде?
Дестинацията на шоуто беше разкрита през август тази година и ангелите за първи път се отправят към тази част на света, а именно Китай. Шанхай е обещаващ избор, но и изненадващ. имайки предвид предните локации - Париж, Лондон, Ню Йорк, Маями, Лос Анджелис и Кан.

Кой?
По груби сметки на най-върлите фенове на бранда, в спектакъла ще вземат участие около 60 модела. За да добиете представа кои от тях са редовните заподозрени и кои новите попълнения в ангелските редици, подреждаме имената на моделите в два подробни списъка.

Ангелите на Victoria's Secret:
Кандис Суанпуул - Ангел от 2010г.
Тейлър Хил - Ангел от 2015г.
Стела Максуел - Ангел от 2015г.
Сара Сампайо - Ангел от 2015г.
Роми Стъридж - Ангел от 2015г.
Марта Хънт - Ангел от 2015г.
Лили Олдридж - Ангел от 2010г.
Лаис Рибейро - Ангел от 2015г.
Жозефин Скривър - Ангел от 2016г.
Жасмин Туукс - Ангел от 2015г.
Елза Хоск - Ангел от 2015г.
Алесандра Амброзио - Ангел от 2004г.
Адриана Лима - Ангел от 2000г.

Обичайните заподозрени:
Карли Клос
Джиджи Хадид
Бела Хадид
Синди Бруна
Грейс Елизабет
Девон Уиндзор
Алана Арингтън
Лиу Уен
Мария Боржес
Джорджа Фаулър
Меган Уилямс
Барбара Фиальо
Бруна Лирио
Даниела Брага
Кели Гейл
Бланка Падила
Ламека Фокс
Хариет Паул
Маги Лейн
Зури Тиби
Ирина Шарипова
Леоми Андерсън
Шу Пеи
Ксяо Уен Джейю

Новите попълнения:
Айден Къртис
Алесия Мораис
Алексина Греъм
Амилна Естевао
Естел Чен
Фрида Аасен
Жизел Оливейра
Грейс Бол
Кейт Григориева
Юлия Белякова
Лейла Нда
Майола Николас
Минг Кси
Надийн Леополд
Русмарин де Кок
Суи Хи
Ванеса Мууди
Виктория Лий

Отсъстващите:
Бехати Принслу ще пропусне и тазгодишното шоу на Victoria's Secret заради бременността си. Красавицата и половинка й - музикантът Адам Лавин, очакват второто си дете, а заради краткото разстояние между двете бременности, Бехати не е участвала в ревю за модния бранд от 2015г. насам.

Заради договор с конкурентен лейбъл за висококласно бельо, Кендал Дженър също няма да участва на спектакъла на VS тази година.


Кендал Дженър за Victoria's Secret


Кендал Дvенър за La Perla

Какво да очакваме?
Както отбелязахме по-рано този месец, Victoria's Secret за първи път колаборира с друг моден гигант за ексклузивна серия. Оливие Рустейн потвърди съвместната работа на Balmain с Victoria's Secret по капсулна колекция, която ще бъде представена именно през идния месец.

Под звуците на...?
Котешката походка на моделите традиционно е придружена от най-горещите хитове за сезона, разбира се, изпълнени на живо. Миналогодишно гост-изпълнители бяха Лейди Гага, Бруно Марс и The Weeknd. Според редица слухове тази година гости ще бъдат Тейлър Суифт и Хари Стайлс, но също по традиция гост-звездите се пазят в дълбока тайна.

В края на ноември шанхайското ревю ще бъде вече факт и ще имаме още много теми за разискване, а дотогава винаги може да потърсим малко вдъхновение във вече изминалите спектакли!

More All fashion