Следва

Trend Alert: Suckerpop и българският битовизъм

Resort 2019: Givenchy

Резортната колекция на Givenchy за 2019 отново обръща вниманието към неизчерпателната японска култура.

Runway преди 5 години

Наподобяващи джудо кимоно, японска структурираност и изящност, дрехите пазят луксозния прочит на модната къща, но във вариант известен за настоящата дизайнерка. Смели съчетания на спортното и елегантното в една визия както за дамите, така и за мъжете, са ключов елемент описващ колекцията.

Връщайки се към бейсик-ретро естетиката, разглеждаме асортимент от тренчове, поли, панталони, блузи и рокли, изработени от висококачествени материи. За още по-голяма доза фешън настроение, визиите са допълнени с емблематични за марката чанти и обувки, между които и широки ботуши до коленете. Обувката при мъжа е спортна, модерна и леко излиза от досега познатите ни стилистики на Givenchy.

Относно цветовата гама, модната къща предлага широк спектър, започвайки с черното и бялото, минавайки през земните и бежови нюанси, и така до ярките розови и драматично виолетови и сини тонове.

Всичко това разглеждаме в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Stella McCartney

Runway преди 1 месец

За да покаже пролетно-лятната си колекция за 2024-та, Стела Маккартни избра Marché Saxe-Breteuil, популярен парижки пазар на открито, където риба, сирене, хляб, дрехи и всякакви хубави неща се продават в четвъртък и събота. На първи ред дизайнерката покани представители на фирми, специализирани в новите технологии в производството на тъкани