Следва

„Метод 15/33“

VIVACOM и Disney подаряват пътуване до най-щастливото място на Земята

Гледайте "Приключенията на Рапунцел и разбойника" и спечелете пътуване до най-вълшебното място на Земята!

Viva 4 U преди 6 години

Приказни дворци, красиви принцеси и цял куп увеселителни люлки – мечтата на всяко дете може да стане реалност с новата игра на VIVACOM и Disney. Всички желаещи да спечелят едно незабравимо преживяване за цялото семейство в най-големия увеселителен парк в Европа – Disneyland® Paris, трябва само да отговорят на 3 въпроса на сайта на Vivacom.

Въпросите са свързани с най-новия сериал по Disney Channel - „Приключенията на Рапунцел и разбойника“. Анимацията събира пред екрана цялото семейство и разказва за живота на младата Рапунцел, която отлага коронацията си и водена от неудържимия си дух и любопитство, се впуска в редица приключения. Към нея се присъединяват и Юджийн, смелият хамелеон помощник Паскал и конят Максимус, който не си пада по глупостите, както и сладките кръчмарски бандити и новодошлата Касандра – здрава като нокти слугиня, която става довереник на Рапунцел.Победителят в играта на VIVACOM и Disney ще спечели пътуване за цялото семейство до увеселителния парк Disneyland® в Париж през април 2018 г. В наградата са включени още самолетни билети, две нощувки със закуски, обеди и вечери в хотел в Disneyland®, както и билети за цели 3 дни в любимия увеселителен парк.

Disneyland® Paris е водеща туристическа дестинация в Европа. С два невероятни тематични парка (Дисниленд парк и Уолт Дисни Студиос парк) и седем тематични хотели, Disneyland® Paris включва 59 атракции, 63 магазина и 55 ресторанта. Това е семейна дестинация, където всеки посетител ще си намери невероятно занимание, без значение дали e дете или просто млад по душа. Disneyland® Paris наистина е мястото, където се сбъдват мечтите.
 

 

More Viva 4 U