Следва

Haute Couture: Halloween edition

Моден ексхибиционизъм: Dettagli

Дяволитост намигва...

All fashion преди 6 години

Обикновено в Редакцията сме подложени на този константен тормоз постоянно да получаваме модни пратки. Разбира се, съвсем нарочно поръчани, защото никоя от нас не може да обуздаe shoppaholic-a в себе си.

Никога не знаем какво се крие в малката кутийка или големия плик, емоциите обаче са на лице...

НО детайлите са най-важното, защото допълват всичко, завършват цялостната картина на това изкуство, наречено мода.

На едната маратонките, на другата надписа, на третата гривните:

Габриела



Обичам много анималистични детайли, когато са дискретни, ненатрапчиви и богати на възможни интерпретации. Този специално е напълно анонимен като марка колан, подарък от татко ми, който го открива случайно в малък магазин в Италия. Много ми е любим, съвсем настрана - и много удобен.

Възродената класика на Nike е мигновено решена покупка от BUZZ. Купих ги в момента, в който ги видях, и не защото вече бяхме говорили как всички ги носят, а защото е важно да имаш чифт от белите, есен след есен, и пак, докато нещо ви раздели, въпреки че в случая с белите кецове не се сещам какво би могло. Long live Cortez!

Цветина



Последната ми "великанска" находка... last one standing в магазина, крещяща моето име. Въпреки че я сефтосах в този дъждовен ден, тя изпълнява ролята си по възможно най-перфектния начин, защото влиза в изключително симпатична симбиоза с черния мъжки пуловер и ботушите над коляното.

Йоанна

Това е един красив, изчистен, съвършен детайл от новата ми модна придобивка. Черна туника с минималистичен дизайн, дело на любим дизайнер - Николай Божилов. Супер удобна и подходяща същевременно за елегантни и делови срещи, така и за по-небрежни и ежедневни. I love it!
 

Диана



Комбо гривни са златната е семейна реликва, която се предава от поколение на поколение и така стигна до мен. Черната е случаен подарък от много любим мой човек. Двете са много различен стил и това прави комбинацията още по-любима.



Яката е купувана от любимите ми места в София е тъй нареченият “Битак”. Можеш да намериш всичко за без пари. Яка включително.



Флоралните чорапи носят марката Erdem x H&Mи са съвсем, съвсем пресни. Вдъхновена от детайлите и цветните мотиви от колекцията на Erdem, реших пък да ги съчетая с деликатен бял пуловер с фини воали.

Елена



Обувките са съвсем, съвсем скорошна придобивка, която, признавам, възбуди дълго и напоително колебание от момента на запалването на искрата на желанието до момента на натискането на бутона buy. Хипопотамският силует, извънредно смешните протектори, подметката, дословно имитираща компютърна клавиатура и други разни такива неповторими чар-детайли всъщност правят този вдъхновен от епохата на 80-те чифт от ACNE любимата ми обувка на Есен 2017.

Якето с милия надпис на гърба е специален комплимент към колегите ми. Нека не забравяме характеровите особености на тези, с които сме по 10 часа заедно всеки ден, нали. Момичета, обичам ви, вашата Кобри! Иначе и то е скандинавска придобивка, и нещото, което много печели в него /поне мен/ е разточителният обем, готиния индиго нюанс на денима и многото джобове.

More All fashion