Следва

Животът след славата: Как изглежда Тузара от "Сексът и градът" днес

Rezzo(н) на модерната жена

Got a secret, can you keep it?

All About Life преди 6 години

Говорят, че пътят към сърцето МУ минавал през стомаха... Но, невинаги ни остава време да готвим, ако изобщо ни се удава, де. Все пак сме модерни жени, чието място не е пред котлона в 100% от дневните човекочасове. Накратко: време е да убием стереотипа. Ето тук идват на помощ нашите малки тайни, които са нищо, ако не са споделени с най-близките.

Някои жени си имат най-добри приятели в кухнята, а ние си имаме ReZZo. ReZZo е момче, приятно и реактивно, звучно именувано и много шик. С него съвсем лесно и безпределно приятно организираме вкусна вечеря/обяд/празник само с кликване. Отваряме www.rezzo.bg, избираме сред безбройните ресторанти и разнообразна кухня, задаваме час и Voila! А като едни добри домакини извън кухнята, имаме и отстъпка. Когато ReZZервираме през ReZZo, получаваме до 30% надолу от сметката. Послушните момичета получават всичко стъпка по стъпка, а ние, непослушните, получаваме каквото пожелаем по всяко време на денонощието. Вкусна храна, приятна атмосфера, чаша вино или коктейл и добро обслужване. А понякога с отстъпката ни пристига и някой секси сервитьор…

След вечеря ReZZo винаги има с какво да ни изненада. Обикновено обича да ни води на бар или на дискотека, където пък нощта ни се вижда пълна с изненади. И отстъпки. ReZZo винаги ни запазва най-доброто сепаре. Събира цялата компания на едно място, а купонът просто не свършва.

ReZZo е всичко, от което една модерна жена има нужда. Винаги навреме, винаги готов, съобразителен, бърз, секси и всеки път много близо до теб!ReZZo е резонът на една жена да бъде такава каквато е. А сега отиди и го опитай.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.