Следва

Dare U: Мигли с магнити?

Bulgari - Le Gemme

Първата ароматна колекция от висок клас за мъже

Body преди 6 години

BVLGARI представя новата колекция Le Gemme, посветена на мъжете. Нова, революционна глава в историята на Римската бижутерна къща.

В ДНК-то на господаря на цветните скъпоценни камъни е написано, че един ден Bulgari ще пътува по света, за да търси и разкрие тайните на вселената, където скъпоценните камъни и парфюми се преплитат. И така, началото е поставено, когато през 2014 се повявява първата колекция Le Gemme, която е насочена към дамите, олфакторен дебют на шест скъпоценни камъка, емблематични за бижутерската къща.

Новата скъпоценна Eaux de Parfum колекция, посветена на мъжете, разказва за древната история на света, следвайки пътя на скъпоценните камъни и парфюмни пътеки, които големите завоеватели и номади от античността открили по време на пътуванията си. Това двойно пътешествие през световете на скъпоценните камъни и аромати пресъздава един легендарен свят на приключения до известните пътища и в легендарните региони от Средиземноморието до Далечния Изток.

Bulgari поверява на Мастър парфюмериста Жак Кавалие задачата да пресъздаде шестте скъпоценни камъка на колекцията в радикална палитра - произведение на изкуството. Като олфакторен взрив, тази нова колекция разтърсва установените правила във възприятията за мъжка парфюмерия. По начина, по който каменните ножове разкриват красотата на скъпоценните камъни, Жак Кавалие работи с изключителни необработени суровини до границите на невъзможното, за да се издигне тяхната скъпоценност и да ги разкрие в нов, неочакван регистър.

С колекцията Le Gemme, посветена на мъжете, Bulgari поставя нов ароматен отпечатък в олфакторната вселена на XXI век.

More Body