Следва

Уличният стил на звездите: Мила и нейното femme fatale

Проблеми в рая: Селена и The Weeknd са OVER?

Старата любов ръжда не хваща?

Celebrities преди 6 години

Явно всяко хубаво нещо си има край, и явно за пореден път ни се доказва, че много шум не е на хубаво. И така една любимите ни двойки из света на Холивуд достигна своя край.

Селена Гомес и The Weeknd изчерпаха капацитета на своята любов и си пожелаха "довиждане" един на друг...

Обаче...дали пък няма и някоя друга задкулисна тайна? Тяхната любов ли приключи или просто старата тръпка на Селена се завръща? Певицата е забелязана през миналата седмица не един, а цели два пъти със старото си гълъбче - Джъстин Бийбър. Първо на църква, а после на кафе. Какво се случва там?

Хората са казали, че където е текло, пак ще потечете. Така ли е и там предстои да разберем...

More from View Sofia

Жените с главно Ж в живота на Силвио Берлускони

Celebrities преди 10 месеца

Силвио Берлускони вече го няма. Да, някак трудно се свиква с мисълта, защото той беше от най-автентичните световни мъже, но високопоставеният политик напусна този свят на 86. Историите, които можем да разкажем за него, са десетки, но тази, която ни вълнува наистина, е за отношенията му с жените. Не само защото „зад всеки успял мъж стои силна жена“, не само защото и родни хубавици бяха срез фаворитките му, и не само, защото Силвио беше изключително атрактивен мъж. А защото любовта е двигателят, винаги, на всичко и във всеки момент. Четем... 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.