Следва

Зад кулисите на Victoria's Secret Fashion Show

Sony Xperia + 25 фешън находки

Мяу... It's me Black Friday!

Стъпка по стъпка наближава, изкушавайки ме, и изкушава, наближавайки...

Shopping преди 6 години

Стъкло на пода...

В продължение на годината, се обвивам в черно точно три пъти. Електрошок ме ударя /винаги/ когато мобилният ми телефон, повлиян от надприродни сили, експресивно се изстрелва от ръката. Говоря за секундния момент, в който се опознаваме с всички небесни светци и се молим, може би и на Буда, с цел дълъг и здрав живот на телефона. Трагедия again...

Водо- и прахоустойчив, с Gorilla® Glass 5, 5.2” Full HD дисплей, този проблим изчезва яко дим. Да, това е новата ми любов - Xperia XZ1 от Sony. Eлегантен, мощен, интелигентен, с уникална основната камера MotionEye™, която (ОMG !) снима видео с 960 кадъра в секунда и предна 13-мегапикселова камера с дисплейна светкавица за перфектно селфи. За безкрайното забавление без забавяне ще се погрижи мощният Snapdragon 835 Mobile Platform и любимите PlayStation®4 игри през PS4 Remote Play.

Не само великолепен, но и инспиративен. След като се опознахме, в името на красотата, и защото наближава Черния петък, взимаме химикалка, лист и нов мъжки style шопинг лист, естетски кореспондиращ с външната красота на новия ми електронен приятел. Пръв приятел.

За дамската селекция, вдъхновена от Xperia XZ1 от Sony, защото любовта е двустранна към и от това бижу, се погрижи Давид Стояновски.
Оставаме с нетърпение този Петък, когато и Xperia XZ1 ще е още по-близо, да приберем щастливи новите покупки вкъщи.

Фантастичният ни любимец в комбо с фешън находките ни в галерията горе>>>


 



 

More Shopping