Следва

Summer Essentials – Плажни приключения

Panthenol Spray

Да ти разкажем, нещо, което вече навярно си преживял, не би ти помогнало, но как да предотвратиш жестоките болки от изгаряне, е ценен съвет...
 

Body преди 14 години

Да ти разкажем, нещо, което вече навярно си преживял, не би ти помогнало, но как да предотвратиш жестоките болки от изгаряне, е ценен съвет.

Жадуваните часове под яркото лятно слънце, на златистия пясък, с хубаво студено Мохито крие един не малък риск. Дори да пропуснеш фаталния промеждутък 14-16 часа, изпепеляващите лъчи не биха пропуснали хубавата ти кожа. Зачервяването от изгаряне е само леката степен, но достатъчно неприятна. Да не понасяш допир, да излъчваш повече топлина от най-горещия пясък, да те обливат вълни от изгарянето и дори да вдигнеш температура – това е риск дори с използване на слънцезащитни продукти, когато биват измити. Тогава идва моментът на „прясното” лечение – Panthenol.

С естествена активна съставка – декспантенол и провитамин B5, лекарственият продукт заздравява кожата, нанася се удобно и е подходящ за всички видове кожа. Можеш да го използваш след епилация, защото бързо се абсорбира от кожата, не е парфюмиран и не оставя мазен слой. Panthenol регенерира кожата, както е подходящ и за лечение при рани с големи размери. Лекия охлаждащ ефект успокоява болката и усещането от изгаряне.

Изгарянето състарява кожата, а да не говорим, че и често я обезобразява. Затова е важно да й дадем точно това, от което се нуждае. Важната функция на кожата ни не ни позволява да я пренебрегваме.

Panthenol можеш да използваш по всяко време на годината, при всякакви климатични условия, чудесен е за омекотяване на кожата на ръцете, като пак отбелязваме, не оставя мазни следи.

Наличието на Panthenol Spray в плажната плетена чанта е задължитлно, за да не страдаш след това.
 

More from View Sofia

More Body