С аромат на... цветя и още нещо от Bra+Studios

С аромат на... цветя и още нещо от Bra+Studios

През изминалия уикенд в салон за бельо Bra+Studio в Paradise Center, се проведе Парти Ревю , по време на което ексклузивно беше представена новата колекция бельо и бански на марката Marlies Dekkers.

Колекция Пролет/Лято 2018 на холандската дизайнерка е вдъхновена и посветена на една невероятна, страстна жена с борбен характер – мексиканската художничка Фрида Кало.

Нестихващата й жажда за живот, все още вдъхновява жените, да се осмелят да бъдат себе си.
Почитатели, клиенти и приятели на Bra+Studio се потопиха в изящно сътворените дизайнерски модели, които бяха представени предпремиерно в България от Лейди Юнивърс Цвети Разложка, Мисис България Мариана Маринова и моделите Миглена Николова и Неделина Цанева.Новата колекция на Marlies Dekkers е като произведение на изкуството, което можеш да носиш като съществен видим елемент от тоалета си. Marlies Dekkers акцентира върху женската самоувереност и проектира сутиени за приключенски натури, мечтателки, както и модерни жени.

Вдъхновена от изкуството на Фрида Кало, дизайнерката е съчетала красиво вплетени елементи, цветя и нежни декорации в новата си колекция. Темата на колекцията беше подчертана с помощта на красивите цветни сака и ризи на Juli Couture, с които моделите дефилираха, а за грим и косата им се погрижиха от Coco Dry Bar.По време на мини ревюто Bra+Studio обяви възможността на всички свои клиенти и ценители на дизайнерското бельо да се възползват от 20% отстъпка за Пре-Ордер на колекция 2018г.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.