Остават броени дни, за да се включите в Операция „Жълти Стотинки“!

Остават броени дни, за да се включите в Операция „Жълти Стотинки“!

Твоето ресто връща надежда!

За първи път досега от осемгодишното съществуване на дарителската кампания на VIVACOM Fund Операция „Жълти стотинки“, деца помагат на деца! В инициативата традиционно се включват хора от различна възраст и с различно положение, но за първи път сред доброволците са и ученици от няколко града в страната - Ботевград, Пловдив, Самоков, София, Тетевен и Хасково. Във всяко от училищата им са заявени касички за набиране не средства за дарителската кампания. По този начин инициативните младежи ще дадат своя принос и ще помогнат на връстниците си в неравностойно положение.


От основаването си до днес благотворителната акция подкрепя социални каузи, свързани с децата. Традиционно получава подкрепата на десетки партньори и хиляди доброволци, чийто брой обещаващо се увеличава с всяка изминала година. Тази година кампанията ще подкрепи една от каузите на фондация „И аз мога“ - децата с множество трайни увреждания. Събраните средства ще бъдат дарени целево към „Център за надежда“ в София за осигуряване на още рехабилитатори и подобряване на дневната грижа на деца с множествo увреждания, които посещават училището Луи Брайл.


За първи път в кампанията на VIVACOM Fund доброволно се включват и над 1640 търговски обекта в цялата страна, от които книжарници, кафенета, малки магазинчета и дори служители от завод за паркет! Броят на търговските обекти, взели част в инициативата, е с цели 1000 повече от миналата година. Радостен е фактът, че желанието за участие от страна на доброволците, било то цели търговски обекти, малки предприятия, или отделни хора по самостоятелна инициатива, видимо се покачва.


Ако разбирате за кампанията на VIVACOM Fund чак сега, все още имате възможност да помогнете инициативата да се осъществи успешно в следващите 20 дни! Всеки, който има желание, може да дари както своето ресто в магазините–партньори на кампанията, така и със sms на кратък номер 1415 или с обаждане на телефон 0-900-5-14-15. Цената е 1 лев за всички абонати на трите мобилни оператора в страната и 1,20 лв. за клиентите на предплатени услуги. Касички все още могат да бъдат заявени на kasichka@vivacom.bg За по-големи дарения има осигурена дарителска сметка: IBAN BG70TTBB94001528002490.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.